Kesäsuunnitelmia

Kovasti olen surffaillut eri paikkojen nettisivuilla, sillä tälle kesälle olisi suunnitelmissa ainakin kolme pienoista reissua vielä ennen H-hetkeä (jos nyt joku ei ymmärtänyt niin, tarkoitan tietenkin Kreetan matkaa :D).

Tulevana lauantaina olisi tarkoitus mennä käymään Suomen suurimmassa kyläkaupassa eli Tuurissa. En ole koskaan aikaisemmin siellä vieraillut ja isäntä jonakin heikkona hetkenään lupasi minut sinne tänä kesänä kiikuttaa. Hieman tuossa tutkailin tarjontaa Tuurissa ja varmasti siellä saa helposti yhden päivän kulumaan. Itseasiassa täytyy varmaan lähteä aikaisin aamulla, että ehtii varmasti kaikkia juttuja siellä hipistelemään. Minullehan ei riitä pelkästään Pihapuoti ja Tavarapuoti, vaan haluan tonkia Suomen suurimman ruokakaupankin perin pohjin. Luulen, että eräs voi muutaman hikikarpalon vierittää lauantaina minun perässä tallustaessaan. Ei saa kyllä yhtään huokailla, eikä naputtaa kelloa! Itse on minut sinne luvannut! 🙂 Mietin kyllä myls sitä vaihtoehtoa, että veisin rakkaan isäntäni jonnekkin parkkiin – kuten vaikka elektroniikkaosastolle, niin minä saan rauhassa hipistellä vaatteet ja purkit ja purnukat. Ei vaineskaan, ehkä me ihan sulassa sovussa siellä kierrellään. Pitää muistaa kamera ottaa mukaan, että voi ikuistaa (ja blogata) retken. 🙂

Seuraavaksi oltaisiin menossa Turkuun viikonlopuksi heinäkuun loppupuolella ja tokihan jotain ohjelmaa täytyy sinnekin keksiä. Katselin tuossa Turun linnan sivuja ja mielestäni se sopisi ihanaksi kohteeksi sille viikonlopulle. Aurajoen rannan jokilaivat myös kiinnostavat ja sinä viikonloppuna Turussa oleva Down by the laituri festarit ja siellä olisi lauantaina vielä ihan miellyttävää musiikkiakin, tosin on ehkä konsultoitava kolmea muutakin ihmistä niiden bändien suhteen. 😀

Viimeisimmäksi huipennukseksi juuri ennen Kreetalle lähtöä on viikonloppu Helsingissä/Vantaalla. Perjantaina huristellaan jo aamusta pääkaupunkiseudun hulinaan ja majoitutaan tätini luokse. Hieman ehkä jonkin asteista kaupassa käyntiä siinä voisi suorittaa – Jumboon kun on siitä niin kovin lyhyt matka. Ehkä täytyy hienovaraisen hellästi tätä matkaseuralleni ehdottaa. 😉 Joka tapauksessa olen tilannut lauantaille oikein kauniin ja ihanan ilman, sillä me mennään KORKEASAAREEN! Ihanaa! Karvaisia otuksia ja varsinkin kissaelukat kiehtovat minua suuresti. Nyt olisi vielä tilaisuus päästä näkemään Amurin leobardin poikasia ja kenguruvauvoja! Puhumattakaan kääpiömangusteista. <3 Melkein odotan jo Korkeasaarta enemmän kuin mitään muuta tänä kesänä. Elukkatarhat ovat ehkä ihaninta ajanvietettä ikinä. Tosin toivottavasti ei ihan kolmekymmentä ole lämmintä, ettei käy niinkuin viime kesänä Tallinnan elukkamaailmassa, kun mikään otus ei jaksanut liikahtaakkaan siinä karmivassa helteessä. Lauantai iltana majoitutaan sitten lentokentän nurkille hotelliin yöksi ja aamulla huristellaan siitä kentälle tekemään mahtavia löytöjä tax-freehin. (Ostoslistalla on aika monta asiaa jo….)

Tälläisiä suunnitelmia siis loppukesällä ja mainittakoon vielä, että kesä on todella hurahtanut minulta ihan ohi, sillä työpäiviäkin on jäljellä enää vain 16 kappaletta! :O Tuntuu, että vastahan minä tässä aloittelin uraani hoitotehtävissä. Kohta kutsuu koulu ja paluu arkeen häämöttää. Kuitenkin nyt mennään päivä kerrallaan ja ensiksi odotellaan lauantaita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>