Ilta(yö)kävelyllä JoJensuussa

Kuulin pitkästä aikaa Joensuun kutsun ja matkustin pienellä punaisella pippuripussilla, joka oli ihan täyteen tupattu matkustajista ja tavaroista ihanaan kesäiseen Joensuuhun. Tullessa oli pakko pysähtyä eräälle levikkeelle, jossa sijaitsee Kuoringan uimaranta – siinä pysähdyttiin aina isinkin kanssa. <3 Vesi oli tosin uimakelvotonta (lue: liian kylmää), mutta fiilistelemässä siinä oli ihan mukava käydä.

Valitettavasti ammattikuvaani on töiden takia estynyt hoitamaan virkaansa, niin jouduin kuvaamaan kaiken omalla pienellä pinkillä pokkarillani. Jälki ei ehkä ihan samaa ole, mutta muistothan ovat tärkeimpiä.

Kesällä tämä ranta on aina ihan kansoitettu. Matalaa riittää puoleen järveen ja pohja on hienoa hiekkaa! Suosittelen lämpimästi käyttämään tätä rantaa jos Joensuuhun päin joskus eksyy.

Käytiin laulurinteeseen tutustumassa, sillä sekin oli minulta vielä näkemättä. Joensuu on todella kaunis kesäkaupunki ja vihreitä puistoalueita on todella paljon. Mikä parasta on TASAISTA! Pyöräilijän luvattu kaupunki.

Laulurinteellä oltiin rakentamassa lavasteita kesäteatteria varten, kappaleena oli Vain muutaman huijarin tähden. Televisiosta tuttua sarjaa voi siis täällä katsella tänä kesänä livenä. Ihana olisi mennä sitä katsomaan, mutta enpä taida täällä silloin olla kun esitykset alkavat.

Kirkon ympärille levittyi valtava viheralue, jota kierti ultimate golfrata. Käveltiin ihanaa pielisjoen rantaa puolenyön aikaan ja nautittiin hiljaisuudesta ja kesän kauniista yöstä. Nähtiin paljon sitipupuja, sekä aavemaisesti huojuva karin poiju joessa. Otin siitä pienen videon pätkänkin, mutta valitettavasti ATK-taitoni eivät riitä videon liittämiseen tähän blogiin. 😀

Pitihän sitä kuvata ultimata golfrataakin, sillä minulle tämä peli oli aivan uusi tuttavuus. Tarkoitus on siis heittää frisbee tällaiseen kehikkoon ja saada se pysymään tuossa korissa.

Nyt on kuitenkin aika lähteä tutkimaan kaupunkia päiväsaikaan ja vierailemaan suurilla kirppareilla. Toiveissa olisi läytää uudet verhot keittiöön ja ehkä jopa olohuoneeseen. Minä nautin nyt vapaistani ja hyvästä seurasta, sekä auringosta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>