Kesä – vihdoin täällä!

Nyt on kesäkuu ja voi vihdoin sanoa, että nyt on oikeasti kesä. Sen tosin huomioin jo eilen, kun kävin mummolassa ja ajoin siinä samalla nurmikon siellä. Lämmintä oli ja aurinko paistoi, mutta ollenkaan ei käynyt mielessä, että se aurinko myös POLTTAA! Koska olen lokki normaalisti, niin hetken saatoin viettää elämääni eilen sitten rapuna. Onneksi Biothermin suihkutettava after sun lievitti poltetta mukavasti. Todellakaan tarkoituksella en halua palaa ja yleensä olen kesän naimisissa aurinkorasvan kanssa. Voisinkin mainostaa ihanaa huipuksi havaitsemaani Ladival sumutetta! Ihanan helposti levittyvää ja kuivaa oikeasti todella nopeasti, ei ole edes rasvainen koostumus kuten normaalisti sumutettavissa tuotteissa. Suojakerrointa on 20, että ihan ei kaikille riitä, eikä varmaan itsellenikään olisi pahaksi vähän kovempaa käyttää.

Kesään kuuluu olleellisesti myös parvekkeen kukat. Vielä en ihan kaikkea ole parvekkeelle laittanut, mutta tänään kävin ostamassa amppelipetunian, jota myyjä luuli sitten miljoonakelloksi (oli muuten miespuoleinen). Hieman piti korjata asiaa… No onnellisesti roikkuu nyt kukkanen parvekkeella vaaleanpunaisena. Vielä muutama kukkanen on sinne saatava, mutta todennäköisesti hoidan tämän ostoskierroksen ilman perässä huokailevaa isäntää, jonka mielestä jään asumaan kukkasten keskelle. Ainakin marketta on vielä saatava pöydälle. 🙂

Ollaan kuumeisesti myös etsitty sähkögrilliä parvekkeelle. Tällä hetkellä oli Gigantilla ja Maxi Kodin tukulla sellainen versio, joka tyydyttäisi meitä molempia. Viimeistään ensi viikolla täytyy kyllä tämä grilliprojekti saada päätökseen, jotta voi pitää grillikauden avajaisia.

Kaupasta tarttui eilen mukan kaksi uutukaista tuotetta. Melkein hetken luulin, että Starbucks olisi todella vihdoin rantautunut Suomeen, mutta se olikin tehnyt sen vain tuotteillaan. Tietenkin pitää ostaa mansikanmakuista lattea kokeiltavaksi. Plussaa Reilun kaupan merkistä, vähärasvattomuudesta, mutta miinusta ällömakeudesta, ei siis tarvitse toista kertaa ostaa. Ostin myös Santa Marian autenttista salsaa, jonka testaus on kuitenkin vielä tekemättä. Tavallisesta salsasta se eroaa mm. sisältäen maissia.

Tänä kesänä on ehditty myös maistamaan ensimmäisiä mansikoita. Pikkuisen ehkä vetisiä olivat, mutta olivatpahan suomalaisia – melkein jopa lähiruokaa, nimittäin Suonenjoelta tulivat.  Hinta oli tosin aika suolainen vielä, nimittäin 3,5 euroa puolelta litralta, mutta voipahan sanoa syöneensä mansikoita. Myös kirsikat suorastaan huutivat minulle myyntipöydästä, mutta olivat kyllä melkoisen raakana poimitun näköisiä.

Tänään alkoi myös kesätyöt. Vielä on aikaista kertoa oikeastaan mitään, sillä tämän päivän vietin vain perehdytyksessä. Pää oli kyllä sekaisin kuin Haminan kaupunki, ja varsinkin kun osaston erityispiirteisiin kuuluu haavahoito, niin hieman jännittää, sillä meillä ei koulutukseen ole kuulunut edes minuutin verran sitä aihealuetta. Laastarin ja Meporen tunnistan kyllä. 😀 Hopea ja hunajat on sitten ihan eriasia, ei kuulemma passaa hakea sitä hunajaa kahvihuoneen pöydältä Santa Marian keltaisesta pussista. Ilmeisesti ei aja samaa asiaa. 😀

Huomenna on erityinen päivä ja mennäänkin sen kuunniaksi kolmedeenä kattomaan uusin Pirates of the Caribean ja sen jälkeen Amarilloon syömään. <3 Tässä vielä tuon leffan traileri – itse en ihan täysin ole vielä leffasta vakuuttunut, sillä taidan jäädä kaipaamaan Keira Knighleya ja Orlando Bloomia, vaikka tiesin jo kolmannen osan jälkeen, ettei heitä enää siinä nähtäisi, sillä he eivät piraattileffoja enää halunneet tehdä. Näyttäköön nyt huominen mitä mieltä leffasta ollaan. 🙂

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QQ_1ZZSNFuQ[/youtube]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>