Vappumeininkiä

Vietettiin vappua minun kummieni kanssa heidän naapureillaan (myöskin meidän tuttavia). Perinteisesti tietenkin grillailtiin ja laitettiin muutenkin ihanaa ruokaa. Pöydässä oli mm. ihanaa mansikka-homejuusto salaattia, sekä minun suurta rakkauttani – papusalaattia. Jälkiruokana herkuteltiin vegaanisella mutakakulla, joka aiheutti minulle pieniä pähkinä ongelmia. 🙁 En tietenkään olettanut, että mutakakussa on pähkinää, kun en pähkinällistä versiota ole koskaan saanut. Ei se mitään, vähän kieltä ja kurkkua kutitti. Onneksi ei tule mitään hirmuisia oireita tuosta pähkinästä, mutta äärimmäisen epämukavaa se on.

Olin ostanut vappua varten saippuakuplien puhallustarvikkeita. Minusta ne on äärimmäisen ihania ja nättejä pylpyröitä. Valitettava tosiasia kuitenkin ole, että vappuna oli kylmä. Niin kylmä, että meinasi pystyyn jäätyä. Siispä ei kuplia kovin kamalasti tullut puhallettua, eikä muutenkaan aikaa ulkona vietettyä. Olisipa ollut samanlaiset ilmat kuin pääsiäisenä.

Vapun kunniaksi kävin myös ostamassa uudet aurinkolasit. Nimittäin minun rakkaat Korfulta viisi vuotta sitten ostetut aurinkolasit sanoivat pääsiäisenä poks, tai kai ne olisi voinut jotenkin pikaliimalla korjata, sillä kehys katkesi linssin alapuolelta. Arvokkaat ne eivät missään tapauksessa olleet – lähinnä vain tykkäsin niistä sen mallin takia, enkä ollut löytänyt yhtä kivannäköisiä toisia. (Tai no viime viikolla näin yhdellä asiakkaalla aivan upet D&G:n lasit, mutta nyt ei ihan budjetti anna niihin periksi… :D) Uudet arskat sain jo oikeastaan mummolasta, sellaiset äidin vanhat ihanan suuret lasit suoraan seitkytluvulta, mutta ne olivat menneet jo niin löysiksi, etteivät enää päässä pysyneet, vaikka niitä yritettiin kiristääkkin. Onneksi sellaiset puoli naamaa peittävät lasit ovat jälleen suuressa huudossa, niin löysin korvaavat yksilöt Kolmisopen Seppälästä. Luulen, että niillä aurinkoa tämän kesän katselee (tai no mitä kerkiää katsella… :P).

Vielä olisi muutama päivä rutistettavana ennen minilomaa Tallinnassa. Ei oikein jaksaisi mitenkään päin taputella näitä päiviä, kun tietää kuinka ihana viikonloppu on tulossa. Minä olen tilannut viikonlopuksi Tallinnaan superihanan ilman ja metriäkään ei saa tuulla perjantaina, eikä sunnuntaina. Muuten on pahaelämä ja voi jäädä hajuvedet ostamatta! (As if… :D) Meinaa dilemmaa pukata, kun on muutamakin ihana hajuvesi, jotka jonottavat pääsyä meidän kylppärin peilikaappiin. Tosin minähän olen vihmeränä tyttönä ehtinyt selaamaan (just muistin, että uudet ClubOne tarjoukset on eilen julkastu!) Tallinkin hejuvesi valikoimaa jo ihan muutamaan otteeseen ja todennut, että yksi ehdokkaistani on sellainen, mitä ei edes laivalta saa. (Joutuukohan tässä ostamaan hajuvettä maista – ennenkuulumatonta! :D) Varmaan aika tehokkaasti vietän menomatkan laivan parfymeeriassa. 🙂 Tosin luulen, että loppujen lopuksi Chanelin Guilty on se mikä kotiin kannetaan.

En ehkä paljasta Tallinnan lomasuunnitelmia vielä sen enempää, sillä muuten ei ole mitään mitä matkasta kirjoittaisi jälkeenpäin. Tosin ajattelin tehdä aiheesta sellaisen matkakertomuspostauksen, ja tilasin jo aikapäiviä sitten isännältä videon matkakuvista. 🙂

Tänä iltana kuitenkin nautitaan vielä latuviihteestä, eli Suomi-Latvia jääkiekko pelistä. Go Leijonat, Go!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>