Viherpeukalon uusi yritys

Istutin tiistaina ensimmäiset kukkaset parvekkeellemme. Tai ei ne ihan ensimmäiset olleet, sillä ruukullinen narsisseja on kukkinut jo viikon verran parvekkeella. Tuntuuvat hyvin viihtyvän, vaikka on ollut öisin vähän viilemämpääkin. Joka tapauksessa istuttelin pikkuisia orvokkeja yhden potillisen roikkumaan amppeliin. En todellakaan niitä siemenestäo le kasvattanut, vaan käytiin Kodin Terrasta hakemassa valmiita taimia.

Istutin samalla myös ruohosipulia saviruukkuun, kun sain hieman ohjeita kuinka toimia istutuksen kanssa. Katsotaan mitä siitä purkista versoo vai versooko mitään. Taitaa kohta käydä sillälailla, että hankin valmiit taimet ja nassutan sitten niitä. Kastella minäkin sentään osaan. 😀 Tosin joskus sekin voi unohtua….

Tänään kävin myös parturoimassa hiuksiani. Leikkautin ihanan kesätukan, jota ei voi saada edes hätäponnarille. 🙂 Kyllästyin siihen, että hiukset ovat aina pitkin päätä ja ponnarilla. Nyt ei pitäisi olla enää sitä ongelmaa. 😀 Tosin lyhyt tukka vaatii ehkä hieman erilaista laittamista aina aamuisin… Täytyy varmaan nousta muutamaa minuuttia aikaisemmin petistä ylös. Huomenna varmaan myöhästyn heti bussista. 😛

Nyt aion siirtyä matkasuunnitelmien pariin. Olisi kaksikin reissua työn alla 😉

Ihanaa vappua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>