Pääsiäisloma

Sain viettää koko pääsiäisen töistä vapaana. Taloudellisesti tämä ei kyllä ollut ehkä se kannattavin vaihtoehto, mutta ainakin olen levännyt (yeah right) ja tehnyt pelkästään mukavia asioita. Torstai illan kävin vielä tekasemassa töitä, mutta sen jälkeen olen keskittynyt vain pääsiäisen viettoon. Perjantaina oikeastaan vain olin, kävin isin luona syömässä ihanaa ruokaa ja kotitekoista mämmiä, sen jälkeen suoritin maraton kahvittelun yhden ihanan ystäväni kanssa. Pitkästä aikaa saatiin pulista kasvotusten kahdestaan ilman isäntiä.

Pääsiäisen laittaminen kotona jäi kyllä niin minimiin kuin vain voi. No en yleensäkään mitään julmettuja koristeluita harrasta, mutta rairuohoa olisin halunnut ja olin siihen pieniä tipujakin hankkinut. Kuitenkin ilmeisesti minun viherpeukaloni on todella niin onneton, sillä rairuoho ei itänyt…. Ensi vuonna uusi yritys. 😀 Vapuksi on kuitenkin jo hankittuna söpöjä ilmapalloja ja serpentiiniä. Nyt vielä harkitaan haalareiden käyttöä.

Lauantaina käytiin kesän (kevään) ensimmäisillä jätskeillä saaristokadulla. Viime kesänä siellä oli vielä Valion jätskikitska, mutta nyt se oli muuttunut Ingmanin versioksi. Maistoin kesän uutuus jätksiä – vaahtokarkkia! Se oli aika hyvää. Tällä kertaa ei kyllä näkynyt ainuttakaan sorsaa, jolle olisin voinut syöttää jätskivohvelin. Ehkä hyvä niin, sillä viime kerralla oli se sorsa ehkä hieman liiankin tuttavallinen. (Katso kuva täältä.)

Ehkä pikkuisen liian läheltä on minun tötterö nyt kuvattu… 😀

Enää ei taida jäille olla mitään asiaa. Jos nämä kelit tälläisenä jatkuvat, niin pian päästään noista viimeisistäkin jäiden ja lumien rippeistä. Tänäänkin näytti meidän kotimittari melkein 20 astetta varjossa. Melkeinpä alkaa olla T-paita kelit pihalla. Tosin minua meinaa hieman pelottaa nämä lämpöiset säät…. En ihan jaksa uskoa, että pysyisi ilmat tälläisenä.

Ranta paistaa jo jäänreunan alta. 🙂

Eilen vietettiin myös aikaa kummieni luona, grillattiin ensimmäistä kertaa ja syötiinkin ulkona! Ihanaa kreikkalaista ruokaa oli tarjolla, joka ei ainakaan lievittänyt minun valtavaa matkakuumettani! Ahkerasti olen jälleen siirtynyt Kreikka.net:in kirjoittelijaksi. Joka tapauksessa syötiin ja juotiin hyvin ja istuttiin iltaa pihalla kuin kesäiltana konsanaan. Oli todella lämmintä huhtikuiseksi illaksi. Toivon, että meidän Tallinnan matkallakin olisi näin lämmintä! Voisi jopa caprien käyttöä siinä tapauksessa harkita.

Pakko on kerto tähän vielä kokemuksestani kylmävahaliuskojen kanssa. Kippeetä tekee! Mutta siis lehden välissä oli näyte Veetin jostakin uudesta liuskasta ja minähän tietenkin sitä kokeilin. Edellisellä kerralla kokeilin noita liuskoja, niin silloin sain aikaiseksi iholleni hirmuisen nokkosihottuman ja iho oli monta päivää kirkuvan punainen ja kirvelevä… Jotenkin tämä oli ehkä päässyt sen verran unohtumaan (aika kultaa muistot :D), että uskalsin kokeilla liuskoja uudestaan. Ja kas! Iholle ei tapahtunut mitään. Karvat eivät ihan kokonaan kyllä hävinneet, en tosin tiedä johtuuko se siitä, että en ehkä liian niin nopeasti pystynyt kiskaisemaan liuskaa, kuin olisi tarkoitus… 😛 Ajattelin kuitenkin, että yhdistettynä höyläykseen tuolla tekniikalla pääsisin varmaan pidenpi kestoiseen karvattomuuteen. Pakkauksessa on mukana myös ihoa rauhoittavia ja rasvaavia lappuja, joilloin iho jäi ihanan pehmeäksi.

Tämä päivä on oikeastaan mennyt aika puluille leffoja katsellessa ja sohvala loikoillessani. Joskus on kuitenkin otettava näitä ei-tehdä-mitään päiviäkin. 😉 Taidanpa jatkaa illankin vielä samalla linjalla! 🙂

Mukavaa pääsiäisen loppua kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>