Ihania vieraita

Meillä kävi tänään vieraita, jotka oikein ystävällisesti jättivät jälkeensä ihanan kukkakimpun ja kaksi UMPI-ihanaa Muumi Seikkailu purkkia. Juuri ne purnukat, joita olen hipistellyt usein milloin missäkin Arabiaa myyvässä liikkeessä. Nyt ei enää tarvitse, sillä meiltä löytyy nyt kannu ja nuo kaksi purkkia. Vielä kun keksisi, että mitä niihin laittaisi. Mihinkään kaapin nurkkaan niitä ei kyllä homehtumaan laiteta, vaan onneksi keittiössä on upeita avohyllyjä, jotka ovat kuin tehtyjä Muumeille. 🙂

Minusta on ihanaa, kun vielä ostetaan kukkia! Usein tulee itsekkin sorruttua siihen, että vie kyläpaikkaan mennessään jotakin hyödykettä ennemmin kuin kukkia. Mutta kyllä kukat ovat oikeasti ihan superkauniita ja niillä saa kotiin ihan erilaista ilmettä. Itse olen huono ostamaan leikkokukkia, vaikka tulppaaneista aina haaveilenkin. 🙂

Ihanaa, kun on oma sauna. Ennen en oikeastaan ollut mikään saunaihminen, mutta nyt en kyllä luopuisi omasta saunasta mistään hinnasta. Tänään saunassa käydessä haaveilin jo tulevasta kesästä, tai oikeastaan haaveilin kesäillasta, rantasaunasta ja siitä ihanasta hiljaisuudesta, mitä kesäiltaan voi maalla liittyä. Valitettavasti tiedossa on kesä kaupungissa, mutta onneksi täällä ei ainakaan ole hirmuisesti itikoita. 😀

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille, toivottavasti viikon päästä ollaan jo lähempänä kesää 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>