Jäätelön maistelija ja kirpparilöytöjä

Kesä on näköjään tulossa, vaikka ihan tältä istumalta sitä on vaikea uskoa kun pihalle katselee. Tänä aamuna oli pakkasta 18 astetta ja lumen syvyys oli – noh paljon. Kuitenkin kesän lähestymisen voi huomata kurkistamalla kauppojen jätskialtaisiin. Minä kurkin sinne aika usein. Tänään ei tarvinnut edes kurkkia, sillä siellä oli ISO ständi. Uusi Aino jätski! Valkosuklaavanilja. Ei vaan voi olla pahaa. Vielä en uskalla tarkempaa analyysia antaa, sillä paketti on kiltisti pakastimessa odottamassa jätskihampaan kolotusta. Sen verran pakettia ehdin tutkia, että siinä on mustia pisteitä. Ne mustat pisteet on äärimmäisen tärkeitä vaniljajätskin kohdalla, ilman niitä pisteitä vaniljajätski ei ole oikeaa (ts. nämä kyseiset jätskit eivät sisällä aitoa vaniljaa, vaan pelkästään esanssia).

Kauppaan oli ilmestynyt myös uusi Ben & Jerry’s tai siis ei se mikään uusi enää ollut, sillä se on lanseerattu jo viime syksynä. Minulta tämä on jostain syystä mennyt ohi (?!?!?!?!?).

Kävin muutama päivä sitten kummitätini kanssa lenkillä ja meillä on ollut tapana piipahtaa aina samalla Neulamäen kierrätyskeskuksessa, näin myös tänäkin kertana. Minä metsästän sieltä lähinnä kivoja astoita ja verhoja. Löysin ihanan verhon tällä reissulla, mutta niitä oli vain yksi, eikä meidän asuntoon oikein kävisi yksi verho mihinkään huoneeseen. Pöytäliinaksi sitä olisi voinut ajatella, mutta meillä on liian iso keittiönpöytä sellaiseen. Kuitenkin mukaan tarttui neljä jalallista lasia (varmaankin ovat olevinaan likööri/väkevä viini laseja) ja neljä ihanaa jälkiruokakuppia. Yhteensä tämä lysti maksoi viisi euroa. Välttämättä tälläisiä astioita ei olisi meille tarvittu, mutta minusta ne olivat niin kauniita ja varsinkin jälkkärikupit ovat minä oivallisimman kokoisia vaikka nyt jätskin syömiseen. 😉

Tänään myöhästyin bussista tai oikeastaan kahdesta bussista. Toisen kerran myöhästyin bussista, sillä vaeltelin Sokoksella päämäärättömästi.  Haluaisin nyt kevääksi suuren nahkaisen (lue: keinonahkaisen) olkalaukun ja sellaisia piti hieman käydä hipistelemässä. Muutama oikein valioyksilökin löytyi, mutta taidan vielä katsella muutamasta muusta paikastakin. Lupasin hätäpäissäni jopa luopua muutamasta vanhasta, jos löydän uuden sellaisen, joka miellyttää… (Mitähän ihmettä oikein ajattelin, minunko pitäisi rakkaista laukuistani luopua?!?) Haluaisin myös nuden värisen huulipunan ja sellaista myöskin Sokokselta etsin. Löysinkin yhden ihan miellyttävän värin, mutta hinta oli sellainen, että melkeinpä olisi pakko saada ensin jokin halpis versio, jolla voisi testata käykö sellainen sävy edes minulle. Ko punan voisin sitten vaikka laivan parfumeriasta napata mukaani. 🙂 En siis ostanut mitään mitä tarvitsin/halusin vaan ostin kirsikan tuoksuisen huulirasvan, joka hieman värjää, sekä vihdoinkin minun kuuden vuoden työni palkittiin! Käytin nimittäin lukiossa sellaista vaaleanpunaista luomiväriä, joka oli äitini vanha ja varmaan 30 vuotta aikaisemmin hankittu. Tietenkään se ei ikuisuutta kestänyt, sillä rakastin sitä sävyä ja käytin sitä lähes joka päivä. Sen jälkeen olen kokeillut todella monia pinkkejä luomivärejä löytämättä samanlaista tai edes lähes samanlaista sävyä. Tänään minua onnisti, sillä löysin sen Rimmelin ständiltä – tädää, tämän kevään muotiväri! Siinä se oli ja huuti minulle: ”Vie minut kotiin!”. Ja minähän vein. 🙂

Ihan ei tuossa kuvassa sävy ole sama kuin mitä luonnossa, se on hieman pinkimpää, mutta sävy on 150 pink crush. Tämä on ehkä hieman kimaltavampi kuin se rakkaus, joka minulla lukiossa oli, mutta en narise. 🙂

Eilen koulussa oli ATK-luokassa tunti ja se koitui kyllä minun kohtalokseni. Nimittäin luokkakaverini saivat minut koukutettua Frontierville naamakirja peliin. Hohhoijaa… Ihan kun ei tarpeeksi olisi tekemistä farmin hoitamisen kanssa. 😀 Rattoisasti kului luento tietokoneluokassa! Idea on jälleen simulaatio, mutta tällä kertaa ollaan metsässä, jonne on tarkoitus rakentaa omaa palstaa. Tässäkin viljellään ja kasvatetaan elukoita, mutta myös hakataan puita ja kitketään ruohotupsuja. Pelin hauskin puoli on ehkä erilaiset tehtävät, joita suorittamalla saa lisää xp-pisteitä ja rahaa. Taas tyttö peli, jossa hellyyttävät ja söpöt jutut koukuttavat…. 😉

Tälläistä tällä kertaa, edelleen jäi juttuja seuraavaa kertaa varten 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>