Suuri huijaus ja kuollut viherpeukalo

Eilen koin pienimuotoisen järkytyksen jäätelön muodossa. Nimittäin ostin uutta Ben & Jerry’s makua, josta lahjoitetaan rahaa Itämeren suojeluun. Purkissa luki, että siinä on makeaa jäätelöä, suklaanappeja ja suklaakstiketta. Avasin purkin ja osotukset olivat korkealla, sillä yksikään Ben & Jerry’s ei ole koskaan pettänyt minua. Nyt petti. Se oli SUKLAAjätskiä!!!!! Siis voitteko kuvitella, pientä ihmislasta huijattiin ostamaan suklaajäätelöä! Söin ehkä kolme lusikallista ja lahjoitin lopun isännälle. (Niin siis nyt on ehkä oikea aika täsmentää, sillä kaikki ei ehkä sitä tiedä, mutta en voi sietää suklaajäätelöä, oikeastaan en tiedä mitään niin kauhean makuista kuin suklaajäätelö.) Ilmeisesti ilmeeni oli ihan hirmuisen surkea, kun tänään isäntä tuli töistä kotiin Ben & Jerry’s Strawberry cheesecake jätski purkin kanssa. 🙂 Se täytti kaikki odotukset, sillä olihan se jo vanha tuttu. Seuraavalla kerralla tavaan kyllä purkkini kyljen tarkemmin, ettei tälläistä pääse tapahtumaan toista kertaa. Muuta hyvää ei tuossa jätskissä ollut kuin Reilun kaupan merkki.

Minähän siis olen ahkerasti täällä harjoittanut viherpeukaloani. Niin. No, nyt on päässyt käymään niin, että minun viherpeukaloni on kuollut. Tai tarkemmin sanottuna chili kuoli ja oreganookaan ei oikein lähtenyt itämään. Jotakin positiivista jos tästä halutaan etsiä, niin basilika elää ja voi hyvin. Vielä olisi muutama siemenpussi tuolla istutusta odottamassa, mutta täytyy odotella hieman keväisempiä ilmoja.

Viime viikonloppuna korkattiin Alkosta haettu siideripullo. Ei oltu aikaisemmin ko siideriä maistettu, mutta se oli aivan mielettömän hyvää! Plussa pisteet vielä luomusta! Ranskalainen puolikuiva, ihanan omenainen siideri, jota varmasti tullaan ostamaan meille vielä monta kertaa uudestaan. Litrahintakaan ei ollut kuin muutaman kymmenen senttiä enemmän kuin Rekorderligeilla tai Kopparbergeillä

Viime viikolla eksyttiin ihan vahingossa Carlsonille. Oltiin etsimässä erästä tiettyä raastinta (ei näytä saavan sellaista Kuopiosta (yllättävää…)), mutta löysinkin jotain muuta. Olen koko talven kuolannut Hackmannin talvisarjaa ja oho! Ne olivat hulluilla päivillä tarjouksessa. Maksoin nyt uunivuuastani vain 15 euroa, kun sen oikea hinta olisi ollut 39 euroa, jolla en olisi sitä raaskinut ostaa. Muuten oiva vekotin, mutta valitettavasti konepesua ei tämä astia emalinsa takia kestä.

Tilaisin tuossa jonkin aikaa sitten netistä hieman vaatteita ja olen koko tämän viikon juossut ovelle postin saapuessa, mutta ei. Ja tietenkin piti postin taas ruveta lakkoilemaan, kun minä odotan pakettia. Kuulemma vaikuttaa vielä tämä lakko eniten juuri pakettien toimitukseen. PAH! Esittelen ostokseni sitten tarkemmin, kun ne joskus kotiin asti pääsevät.

Luin tänään lisää siitä Body Shopin Earth lovers suihkusaippua sarjasta ja alan olla entistä vakuuttuneempi, sen ekologisusta puolista, nimittäin pakkaukset on valmistettu kierrätysmuovipulloista ja saippuan valmistuksessa käytetään reilun kaupan aloe veraa. Viime aikoina on putkahdellut lähes joka merkiltä ekojuttuja. Juuri bongasin mainokset apteekin Decubal voiteista, joita saa myös ekologisempina varsioina. Näin talviaikaan voisin testata tuon kasvovoiteen yövoiteena. Muutoin se saattaa olla minulle liian rasvaista. Samoin myös Cutrinilta on tullut Greenism shampoo ja hoitoaine. Nekin kiehtovat minua. Tosin listalla on aika paljon kaikkia juttuja mitä haluaisin kokeilla, mutta entisetkin olisi oikeastaan aika hyvä ensin käyttää pois.

Mutta nyt, jatkamme pakettien odottelua 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>