Hävytön kiire

Viime aikoina on tullut tahkottua töitä sen verran, etten tosiaan ole kerinnyt blogiinkaan kirjoittaa. Muutama kuvakin olisi kameran uumenissa blogia varten, mutta tähän hätään en niitäkään ehdi koneelle ladata (nukkumaankin on joskus päästävä…). Vaikka töissä on ollut kiirettä, niin ainakin se on minulle osoittanut, että olen todellakin oikealla alalla. Nautin työstäni ja haluan auttaa ihmisiä. Nyt on taas somatiikan puoli nostanut päätään, vaikka psykiatria kiinnostaa myös valtavasti. Meinaa olla oikeasti vaikeaa ruveta miettimään, mitä uraltani oikeasti haluankaan. Aika näyttää, nyt ei ole sen päätöksen aika.

Olen tässä viikon aikana ehtinyt kokeilemaan uusia kosmetiikka tuotteitani, suihkusaippuan tuoksuun olen rakastunut ja C-vitamiini mikrokuorinta on parasta pitkiin aikoihin ostamaani kuorinta-ainetta! Ihan oikeasti sain sillä tuotteella pehmoisen ihon. Myös Lumenen huulikiiltoon olen ihastunut, vaikkei se lyökkään ikuista lemppariani Lancômen Juicy Tubesia. Alan myös pikkuhiljaa olla tottunut vaihtuneeseen hiusten väriinii, vaikka ensimmäiset kaksi päivää olin kauhuissani, enkä voinut muodostaa mielipidettä hiuksistani. Itse asiassa tilanne alkaa olla se, että uutta väriä pitäisi levitellä päähän uudestaan – kiitos alla olevan vaalennuksen tämä väri haalistuu joka pesussa.

Tällä kertaa ei minulla tämän enempää sanottavaa ole, ensi kerralla uudesta uunivuuasta ja luomu siideristä enemmän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>