Uudet hiukset, viherräpellystä ja silikonia

Sain vihdoin varattua itselleni sen kampaaja ajan ja jopa kävin siellä. Kokeilin jälleen uutta kampaajaa yhden ystäväni suosituksesta. Jälki oli kyllä hyvää ja pidän uudesta mallista, mutta valitettavasti kampaaja henkilönä ei lunastanut minun pisteitäni. Hän nimittäin keskusteli muiden liikkeessä olleiden asiakkaiden kanssa ja minun jäin käytännössä taka-alalle. Siis kampaaja toki kyseli minulta hiuksistani ja kuinka tehdään, mutta siinäpä se sitten olikin. Jäi siitä vähän huono fiilis. Jotenkin se kampaajan kanssa jutustelu kuuluu asiaan, siis en semmoisista uteliaisista kampaajista välitä, jotka haluaa tietää kaikki mahdolliset asiat. Mutta sellainen asiallinen small talk jotenkin kuuluu asiaan.

Samalla reissulla kävin ostamassa hiusvärin, jotta tämä järkyttävä juurikasvu saadaan peittoon. Hirveästi ei se hiusväri kyllä juuri kasvua peitä, jos purnakat pönöttää pakastimen päällä…. En siis ole saanut aikaiseksi värjätä hiuksiani. Päädyin sellaiseen mahongin ruskeaan kuitenkin, vaikka alunperin en olisi halunnut punaiseen vivahtavaa. Itseasiassa haluaisin taas punaiset hiukset, mutta siitä punaisesta väristä eroon pääseminen on niin hankalaa ja toisekseen, tässä vaalennetussa päässä ei mikään väri kunnolla meinaa pysyä ja saati sitten punainen väri, kun se ei muutenkaan ole mitenkään pysyvää sorttia.

Hellin hiuksiani myös uudella shampoolla ja hoitoaineella, jotka vielä sattuivat olemaan tarjouksessakin S-etukortilla. Ostin jo sitä aikeisemmin mainostamaani Aussien take the heat shampootaa ja 3 minutes miracle hoitoainetta. Tähän asiaan oikeastaan liittyy tuo otsikon silikoni. Nimittäin lukiessani Saara S.:n blogia muistin tämän kammotuksen, mistä vauhotettiin jossain vaiheessa oikein hurjasti, kuinka shampoissa ja hoitoaineissa olevat silarit tuhoavat hiukset ja kertyvät hiuksiin. No tämän artikkelin jälkeen kävin tutkimassa kylppäristä löytyvät shampoo, hoitoaine ja hiuksiin jätettävät hoitoaine purnukat (jopa isännän purkit) , niin joka ainoassa oli silikonia. Niin myös näissä minun uusissa purkeissani. En kuitenkaan viskannut jokaista purnukkaa menemään, vaan jos niillä silikoneilla saadaan minun hiuksista (hiuksethan ovat kuollutta ainesta!) kiiltävät ja pehmeät, niin olen vain aidosti tyytyväinen. Varsinkin nämä uudet Aussie tuotteet ovat aivan ihania! Hiuksista tuli ihan superpehmoiset ja plussana vielä tuoksuivat ihan mielettömän hyviltä. Siis sen silikonin tarkoitus noissa tuotteissa on korjata sen hiukset vaurioita ja silottaa sitä pintaa.

Viherpeukalointini jatkuu edelleen. Alan tosiaan olla huolissani oreganosta, joka ei ole näyttänyt minkäänlaisia edistymistä. Muutama päivä takaperin kylvin chilit olohuoneen ikkunalle. Siis purkkiin, en suoraan ikkunalaudalle. Jokatapauksessa, pussin kyljessähän sanottiin, että itäminen kestää kauan… No ei se sitten kovin kauaa kestänytkään, sillä tänä aamuna chili oli lähtenyt itämään! Meillä alkaa olla täällä jo jonkinlainen kotipuutarha. 🙂 Tämän lisäksi olen jälleen innostunut FarmVillestä… Ei olisi ehkä kannattanut, mutta jotenkin se peli on jälleen koukuttanut minut. Mansikoita ja tomaatteja on viljelty viime aikoina hyvin hartaasti. Peliin on myös tullut valtavasti uusia juttuja, kuten kasvihuone, jossa voi risteyttää uusia siemeniä! Ja ja ja vaikka mitä muuta ihanaa. 🙂

Innostuin pitkästä aikaa leipomaan sämpylöitä tänään ja siinä sivussa tein porkkana-luumukakkuakin. Näistä leipomuksista kuitenkin enemmän Lusikka sopassa -puolella. Sen verran voisin vielä paljastaa, että ruokablogiin on tulossa uudenlainen ulkonäkö, joka näyttää enemmän minulta. Kunhan se joskus valmistuu taitavampien ihmisten kynsissä. 🙂

Vihdoinkin sain tänään pelattua Epic Mickey pelin läpi. En ole pitkään aikaan jaksanut edes pelata koko peliä, sillä loppu kävi niin pitkäveteiseksi, kun ei meinannut oikeasti päästä eteenpäin ja peli jopa toisti itseään. Loppu oli oikeastaan aika tyhmä. Alku oli paljon lupaavampi ja mukavampi (ehkä se johtui siitä, että se oli helpomoi… :D)

Nyt kuorruttamaan porkkanakakkua ja katsomaan kuka voittaa Putouksen. Luulen, että Harjakainen, vaikka olenkin ollut Munamiehen kannattaja, mutta kyllä Harjakainen ja Mr. Mallorca ovat aiheuttaneet aivan hillittömiä naurunpurskahduksia. Munamiehen juttu ehkä kärsi hieman loppua kohti, eikä enää tuonut mitään uutta ohjelmaan. En siis antaisi ääntäni kummallekaan tällä hetkellä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>