Kohti kampaajaa ja yrttiviljelmiä

Olen jo viikkosotalla vatuloinut kampaajalle menon kanssa. Viimeks olen hiuksiani käynyt näyttämässä kampaajalla itseasiassa elokuussa. Siis ihan liian kauan sitten. En oikeastaan ole lainkaan kärryillä edes sitää mitä haluaisin näille hiuksilleni tehtävän. Ainakin kuivat latvat pois. Väriä en taida kampaajalla laitattaa, sillä tähän vaalennukseen ei oikein mikään meinaa tarttua, joten voi olla viisaampaa värjätä hiukset kotona. Niitä saa kuitenkin parin viikon päästä olla värjäämässä uudestaan. Minua on alkanut miellyttää ajatus sellaisista suklaan ruskeista hiuksista, jotka eivät ainakaan punaiseen vivahtaisi. Arvelin huomenna käydä tonkimassa Sokoksen hiusväri hyllyt läpi, josko jotain kivaa sieltä löytäisin. Samalla aion ostaa Aussien 3 minutes miracle Take the Heat hoitoainetta. Sen verran ahkerasti tuo suoristin on käytössä, ettei siitä varmaan ainkaan haittaa ole, jos tuon ostan. Vihdoinkin niitä saa meiltäkin, tai siis on niitä saanut jo pidemmän aikaa Sokokselta (remontin jälkeen laajentivat valikoimaa, tosin valikoima ei ihan vielä kohtaa minun halujani…. :D)

Muutama päivä takaperin seikkailin ChepSmellsin sivuilla, sillä haluaisin kuollakseni Tigin shampoota ja hoitoainetta. Löysin sivuilta suoristavan shampoon ja hoitoaineen, sekä Rockaholic palashampoon. Sen haluaisin lähinnä reissuja varten, sillä palaa on helmpomi kuljettaa mukanaan ja luin tuosta palasta ja sen pitäisi olla oiken kelvollista tavaraa. Kolme purnukkaa posteineen olisi ollut 30 euroa, mutta en ihan kuitenkaan vielä tilannut. Suomestahan tuolla hinnalla saisi ehkä juuri ja juuri yhden purnukan Tigiä. Tigit nimittäin tulevat kolmen välikäden kautta Suomeen ja tietenkin jokainen porras haluaa omansa.

Istuttelin eilen lisää jutskia. Nimittäin chilin sain vihdoin kylvettyä multaan. Sitä en kyllä uskalla mennä sanomaan, että itääkö se vai ei. Pussissa luki, että itämisaika on pitkä. Varmaan se tarkoittaa, ettei kannata hermostua, jos ei ihan heti ala mitään näkymään. No tuota minä kuitenkin haluaisin tietää, että kuinka monta päivää on pitkä itämisaika? Koska voin huolestua tai heittää tipua tuolla multa-astialla? Aikaisemmat istutukseni kasvavat innokkaasti, tosin oregano edelleen vähän kitukasvuisesti. Ahkerasti käyn vaaleanpunaisella suihkupullollani monta kertaa päivässä niitä suihkimassa (varmaan hukutan ne vielä….). Maaliskuun puolella voin sitten istutella loput siemeneni. Haluaisin kesäksi parvekkeelle myös mansikoita, tässä asunnossa ei ainkaan olisi pelkoa, että linnut söisivät ne. 😉

Eilenkuulin vihdoin uuden Lady Gagan kappaleen. Ja ei kyllä uponnut ollenkaan. Enkä kyllä ihmettele, että häntä on syytetty Madonnan plagioimisesta, sillä kappale kuulostaa todellakin ihan Madonnalta. Ehkä se on taas niitä biisejä, jotka joutuu kuuntelemaan pakkosyötöllä radiosta miljoona kertaa ja niistä oppii lopulta tykkäämään. Toivoisin, että tämän biisin kohdalla ei käy niin. Vaikka pidän kyllä Madonnastakin, vaikkakin enemmän siitä vanhemmasta tuotannosta.  Sen sijaan Rihannan S&M biisiä voisin kuunnellakin vaikka repeatilla. 🙂

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KdS6HFQ_LUc[/youtube]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>