Rakas suoristimeni

Tänä aamuna minä näin vaivaa ja kokeilin uutta suoristintani ja arvelin nyt sitten raportoida suoristimestani eteenpäin. Ensinnäkin senhän oli joku insinööri suunnitellu ja minä olin jo kiikuttamassa sitä kauppaan takaisin kokeiltuani sitä kahdessa eri pistorasiassa ja ku se ei vaan suostunu toimimaan, vaikka kuinka sitä nappia painelin! Niin. Sitten tuli isäntä ja painoi sitä nappia ja simsalabim, suoristusrautaan syttyi kaksi pientä punaista valoa ja jäin odottelemaan hölmistynyt ilme kasvoillani kolmannen pilkun syttymistä. Kerkesin jo tuskastuksissani lukea ohjekirjan läpi, mutta siinä ei edes kerrottu mitenkä aparaatin saa päälle! Siis miksi ihmeessä mitä ohjekirjoja edes tehdään, kun ne eivät palvele tarkoitustaan.

Viimein pääsin suorittamaan tätä operaatiotani ja samalla honasin, että on aika hankalaa suoristaa takaa hiuksia, jos sinne ei mitenkään näe. Meillä ei nimittäin ole semmoista kivaa peilikaappia, jossa olisi sisäpuolella peilit.Suoristin kutrejani siis sokkona ja välillä aina vilkaisin käsipeilillä, että mihinkä kohti jäi suoristamatonta ainesta. 40 minuutin äherryksen jälkeen koko pää oli käynyt suoristimen läpi. Ihan ei siis kahdeksan aamuina hiuksia suoristella. Tosin tiesin, että hetkessä se ei käy, kun ystävänikin on tovin minun hiuksia suoristellut. Ja tietenkin kaikenlainen säätäminen vie oman aikansa. Ehkä minä joskus opin nopeaksi tässäkin hommassa. Niin ja ensi kerralla aion valjastaa isännän pitelemään peiliä, jotta saan letin suoraksi tai vaihtoehtoisesti se vois myös suoristaa mun hiukset takaa. (Itsehän hän ilmoitti, ettei hänestä TARVITSE mitään kampaajaa tehdä, minä tokaisin, että ei tarvitse, mutta tehdään silti! ;))

After all, lopputulos oli suora ja suihkutin siihen hieman lakkaa, ettei se alkaisi kovin kovasti käpertymään kiharalle edes ulkosalla. Käytin rautaa kaikkein kuumimmalla, eli 230 astetta. Veikkaan, että paljon kylmemmällä ei tämä pehko olisi suoristunut. Suoristus kesti hyvin koko päivän ja olen ihan supertyytyväinen ostokseeni. Huomenna on pakko käydä ostamassa lämpösuojaa, jotta en pilaa hiuksiani tuolla suoristin vehkeellä. Tänään myös lähemmin rautaan tutustuessani arvelen, että sillä saisi myös kiharat tehtyä, sillä rautalämpenee kokonaisvaltaisesti. Tosin kikkaroita en tarvitse, niistä juuri haluan päästä eroon. 😉

Vähän off topic on pakko mainita yhdestä ihanasta hajuvedestä, jonka bongasin tässä männäviikolla – nimittäin Guess Seductive. Päätyin suoraan pakollisten hankintojen listalle, jossa siis jo ihan pari muuta hajuvettä jo on…. Tai siis oikeastaan semmoisia must-have on vaan yksi, nimittäin Guccin Guilty. Olen jotenkin mieltynyt Guccin tuoksuihin ylipäätään, ne ovat aina erikoisia ja erottuvat massasta ja eivät varsinkaan ole mitään semmoisia inhottavia imeläkukkia. ( Käyttäisin varmaan miesten tuoksuja, jos ilkeisin….:P)

Mutta nyt verkkokauppaviidakkoon 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>