Uusia leluja – uutta kosmetiikkaa

Tänään todistin (itselleni lähinnä), että ilman Kick’siä on näköjään mahdollista selviytyä. Onneksi korvaavia tuotteita on mahdollista löytää myös tästä tuppukylästä. Suurin epäkohta tämän kaupungin puutteissa oli Fiberwig ripsarin puute. Kokeilin kaikkea vastaavaa, viimeiseksi Isadoran Wigwhamia. Muuten aivan loistava tuote ja todella sillä sai kauniit ripset, mutta koska ripsari on normaali vesiliukoinen, oli se minulla muutaman tunnin kuluttua levityksestä pitkin poskia. Samoin kävi Diorin Iconic ripsarille, vaikka se oli vedenkestävä. Ongelmani on nimittäin rasvaiset luomet, joihin tarttuu jokainen ripsari, siis kaikki muut paitsi tämän ah niin ihana Fiberwig, jota siis en täältä enää saa. Onneksi nillitin tästä yhelle koulukaverilleni ja sain vinkin L’orealin Double Extension ripsarista. Sitten kävi vielä vahinko ja ripsiväri oli tarjouksessa Sokoksella. Se on IHANA! Vaikka olinkin skeptinen kahden töhnän ripsariin, niin tämä oikeasti toimii ja sillä saa kauniit pitkät ja tuuheat ripset. Mikä parasta, tämä töhnä lähtee samalla tavalla ripsistä kuin Fiberwig, eli sellaisina siipaleina lämpimällä vedellä. Hieman kauemminhan se ripsarin levitys tällä tavoin kestää, kun aluksi levitetään valkoinen pohjustus aine ja siihen päälle musta väri. Nyt aion olla naimisissa tuon ripsarin kanssa, enkä ihan heti muita kokeile! Estee Lauderilla on kyllä yksi ihana Double Wear ripsari, jolla saa myös ihanat ripset ja lähtee vain lämpöisellä vedellä. Kuitenkaan se ei yllä niin pitkiin ripsiin kuin tämä minun uusi tuttavuuteni.

Paniikki meinasi oikeasti iskeä, kun minulta loppui kuivashampoo, jota olen joskus varastoon hamstrannut, kun kuulin Kick’sin lopettavan. Lee Staffordin kuivashampoo oli tämä ilmestys. Tykkäsin tuosta sen takia, että se oli ihanan tuoksuista (muistutti Angel hajuvettä) ja pullo oli riittoisa. Kummoista nostetta se ei hiuksiin luonut, vaikka sitä lupasikin. Mutta peitti likaisuuden ja toimi uskomattoman hyvin kiireessä ja laiskuudessa. Muistan joskus jostain blogista lukeneeni Klippoteketin kuivashampoosta, joka olisi mitä mainiointa ja jolla saisi hiuksiin sitä nostettakin. Luovuin etsinnöistä, sillä silloin aikanani sitä metsästin mm. Sokokselta, jossa myydään muita Klippoteketin tuotteita (on muuten ihan parasta se hiuslakka harmaassa pullossa). Kuitenkaan heillä ei tämä valikoimiin kuulunut. Eilen oltiin sitten Maxi Makasiinissa ja tongin siellä shampoo hyllyä paniikissa, ja toivoin löytäväni edes jonkinlaista kuivashampoota. Ensin luulin, ettei semmoista olen (itse asiassa etsin sitä ensin muotoiluhyllystä), käänsin selkäni ja siinä se oli! Suoraan edessäni hyllyssä nökötti Klippoteketin kuivashampoo vaaleanpunaisessa purkissaan. Lysti maksoi reilun viisi euroa ja oli näin ollen jopa edullisempaa kuin Lee tai 4R:n hiuspuuteri (en muuten välitä siitä juurikaan, antaa tukea, mutta ei ”putsaa” hiuksia). Samaan koriin lenti Farmasin sitruuna kynsilakan poistoaine. Aikaisemmin olen löytänyt ko. sarjan tuotteita vain Virosta (rakastan niitä kirsikkajuttuja, kirsikkahuulirasvaa ja body mistia). Nyt sitä löytyi kotinurkalta ja se maksoi EURON. Tulin siihen tulokseen, että Maxi Makasiinia kannattaa sittenkin harkita kosmetiikan hankinta paikkana ihan vakavasti. Tämän vahvisti vielä se, että löysin Lumenen Radiance Vitamin C+ meikkivoiteen (sävy 1) vitosella.

Olen kauan halunnut suoristusraudan. Minulla oli yksi epäkesko yksilö, joka ei lämminnyt tarpeeksi minun hiuksiani varten. Kävin tästä aiheesta sitten viime kesänä pitkän keskustelun kampaajan kanssa ja hän oli sitä mieltä, että minun on parasta hankkia rauta, jolla pääsee 230 asteeseen. No noita rautoja on sen jälkeen katseltu ihan kyllästymiseen asti. Ja nämä oikeasti kuumaksi kuumenet raudat (yleensä vielä laadukkaatkin) maksaa mansikoita ja hunajaa. Minä olisin halunnut ghd:n. Ei varmaankaan tarvitse kertoa asiaan vihkiytyneille miksi en tätä rautaa saanut… Isännälle en syytä edes uskalla kertoa. 😛 Joka tapauksessa lemppariksi ja himon kohteeksi nousi nopeasti Remingtonin rauta, sillä löysin siitä varsin hyviä kommenttejä netistä. No se maksaa noin 40 euroa. Tänään kuitenkin jotenkin vahingossa sain itselleni Remingtonin 23 eurolla Sokokselta. Olisi sitten ollut hiusten hellimisviikkojen ansiota vai mitä. Mukana tuli vielä kätevä säilytyspussi. Luulen, että tuosta vehkeestä tuli minulle uusi hyvä ystävä.

Jotta tästä ei ihan pelkkä kosmetiikkapostaus tulisi, niin säästin tähän loppuun vähän muutakin asiaa. Nimittäin viime viikolla istuttamani yrtit ovat alkaneet kasvaa. Basilika puski esiin ensimmäisenä jo viikonloppuna ja eilen seurasi meirami perässä. Tänään purkkiin kurkistellessani huomasin, että myös oreganossa on pieniä vihreitä alkuja. Nyt täytyy vain hellästi hoitaa niitä ja muistaa jutella niille. Ehkä minulla sittenkin on pieni vihreä peukalo keskellä kämmentä. Keittiössä olisi vielä muutama pussillinen siemeniä, mm. chiliä, jotka odottavat istuttamistaan. Taidan kuitenkin niiden kanssa odotella maaliskuun puolelle.

Tämmöistä tällä kertaa, nyt luvassa Master Cheffia ja suffelin päivitystä, pittää saaha siihen lisää musiikkia, ettei tarvii aina samoja kuunnella. Vielä kun oppisin käyttämään sitä oikein (se ei mm. suostu kertomaan mulla akun kestoa, vaikka kuinka polvillani sitä rukoilisin…).

Kirpsakoita pakkaspäiviä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>