Amerikan antia

Sain vihdoin otettua kuvan noista Amerikan herkuista, joita tilattiin netistä ja näin ollen jopa pääsin niitä maistamaankin. Pikkuisen huijasin kyllä ja avasin Gobstopperit jo aikoja sitten, siitä syystä niiden kulma olikin peiteltynä… 😛 Ne olivat minulle uusi tuttavuus, niin en voinut niiden antaa olla rauhassa. Laffy Taffyn ja Jelly Bellyjen kanssa on lähinnä se, ettei niitä raaski syödä, kun ne on niin ihania, eikä niitä tosiaan raaski tilata useinkaan. Onneks Jelly Belly kopioita saa S-ryhmästäkin Jelly Beans nimellä. Ajavat asian, mutta valitettavasti makuskaala ei ole aivan niin laaja. Laffy Taffy hedelmätoffeelle ei sen sijaan ole mitään vastaavaa. Meillä on nuyt koemaistissa Blue Rasberry ja hyvvää on, ihan niinkuin kaikki muutkin maut, mitä tähän mennessä olen saanut maistaa. Gobstopper taasen ovat sellaisia pieniä pyöreitä ja hirmuisen kovia imeskeltäviä namuja, jotka vaihtavat väriä ja makua prosessin aikana. Hyvin Wonkamaista… 😛

Perjantaina bongasin Twitterissa Jamie Oliverin tweetin, jossa hänkertoi kirjansa olevan alennusmyynnissä Amazonissa. Pitihän sitä käydä tutkiskelemassa ja piti sitten tilatakin. Hintaa jäi tälle kirjalle postikuluineen hieman yli kolme euroa. Eilen tuli ilmoitus, että on lähtenyt matkaan ja varmaan se tällä viikolla kotiin postiluukusta kolahtaa. Arveltiin ensin kokeilla joillain tälläisella pikkutilauksella, koska kummallakaan ei ollut aikaisempaa kokemusta Amazonista tilaamisesta.

Sitten onhan kaikki varmasti huomanneet tuon pienen söpön kuvakkeen mikä tulee tuonne ikkunan/välilehden kulmaan, kun minun blogiin tulee. 🙂 Jälleen kerran voi kiitellä, että on kotona joku, joka osaa säätää. Käytännössä näkyy onnistuvan kaikki mitä pyytää. Mitähän vielä keksis semmosia hienousjuttuja tänne…. 😀 (Alkaa varmasti velottamaan minua kohta näistä puuhista!)

Meidän telkkariin muutti tänään uusia kanavia! Otettiin se Maikkarin kanavapaketti, jotta ei tarvii kärsiä sen lätkän takia. Nyt näkyy kaikki turnaukset (toivottavasti naapurit ymmärtää). Ensi viikonloppuna pitäisi jo heti tulla Euro Hockey Touria. Pitääkin ettiä aikataulut valmiiks ja ruveta suunnittelemaan kisakatsomoa. 😉 Hyvin olen kyllä hämmentynyt, kun kanvapaketin paras anti tulee Maxilta, joka on miehille suunnattu kanava. Sieltä just tulee kaikki lätkät ja Gordon Ramseyn kokkiohjelmat… Hassua.

Näihin tunnelmiin, Adíos amigos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>