Sunnuntain höpötystä

Mitenkä musta tuntuu, ettei mulla ole enää aikaa oikeasti yhtään mihinkään? Tuntuu, että kaikki jää tekemättä ja sekin vähä mitä saan tehtyä jää puolitiehen? Koko ajan väsyttää ja mikään ei oikein huvita. Tai sellaiset asiat huvittaa, mitä ei oikeasti voi tehdä. Niinku voisin loputtomasti viettää aikaa keittiössä tai haahuilla netissä. Mutta jos pitäisi tehdä koulujuttuja tai lukea tenttiin, siivota tai pestä pyykkiä, niin minua ei huvita. Ei oikeastaan huvita edes lähteä mihinkään. Kotona on tosi kiva olla. Oonkohan mä tullu vanhaks?

Oli mulla asiaakin. Asiaa nimeltä Putous. Eilen ne pudotti Pilvi Puodan. Typerät ihmiset! Mä olin niin sitä mieltä, että Pilvi olisi ollut oikein hyvä edustusvaimo jollekin näistä hänen suosikeistaan (Vatanen, Grönlund, Junnila…). Tänä vuonna sketsihahmot ovat kaikki olleet hirmuisen hyviä, lukuunottamatta Jari Potsia. En oikeastaan haluaisi enää kenenkään putuavan, vaan mieluusti katselisin kaikkia tuotantokauden loppuun saakka. Selväähän on, että tänäkin vuonna finaalissa on Riku ja Aku, tosin voitto menee tänä vuonna toisinpäin, sillä Munamies on sulattunut kaikkien Suomen naisten sydämen ihanalla olemuksellaan. Minäkin voisin ottaa meille kotiin sellaisen maskotikseni. Tänään ajateltiin katsella edellista tuontantokautta isännän kanssa, kun siltä on jäänyt sivistymättömällä se kokonaan näkemättä! Siinäkin oli toki hyviä sketsihahmoja ja huomattavasti parempia sketsejä kuin tänä vuonna. Oikeastaan syy katsoa koko Putousta tänä vuonna on sketsihahmokilpailuy, muuten ei sillä juurikaan enää viihdearvoa ole.

Kerrankin on Spotify:n mainoksista jotakin hyötyä! Kuulin nimittäin Digsterista sieltä ensi kerran. Mainoksen olen kuullut aikaisemmin, mutta tänään viimein kuuntelin mainoksen vasta ajateksella ja pääsin jyvälle Digsteristä. Eli sieltä voi latailla itselelen erilaisia soittolistoja Spotify:in. Minä olen ainakin lopen kyllästynyt luomaan omia ja aina etsimään uutta kuunneltavaa (onneksi tähän asti on saanut myösYleX:ltä soittolistan Spotiin), niin koin tämän nettsisaitin hyvinkin käyttökelpoiseksi. Rekisteröityminen tapahtuu omalla sähköpostiosoitteella ja perussetti on ilmainen, premium jäsenyys maksaa kaksi euroa kuussa. Ei siis mitään kovinkaan kallista puuhaa.

Kaiken tämän Wii hössötyksen keskellä olen kokonaan unohtanut Xboxin ja VARSINKIN Sims 3:n. Onneksi eilen illalla tämä kauheus muistui minulle mieleen ja arvelin ajan olevan kypsä pelin asentamiseksi tietokoneelle. (Tai siis kiinnostus hienoja lisäosia kohtaa on paisunut niin valtavaksi, että en enää voi olla pelaamatta ko peliä koneella.) Samalla tulee kokeiltua tämän rakkaan omenaisen tehoja pelaamiseen. Tietenkin onhan tässä taloudessa yksi tehokas pöytäkone, joka on oikein varusteltukin pelaamista varten, mutta jotenkin varsinkin viime aikoina on sen koneen ääreen pääseminen ollut hankalaan. Ruudulla pylrii koko ajan joku pyssyn piippu ja verta roiskuu… (Tänä viikonloppuna saa tupla XP:t Call of Dutyn Black opsista (minä tyhmä menin kysymään mikä on xp…).) Mutta siis asiaan, arvelin illan viettää iloisesti uppoutuneen sisustamiseen ja simien luomiseen. Havaitsin nimittäin Xboxilla pelatessani, että siinä on yksi valtavan suuri puute, kotiaan ei pysty sisustamaan loputtomasti vaan jokaisella tontilla on tavaramäärä rajoitus. Tämähän ei sovi minulle! (Ilmeisesti pelin vääntäminen olisi liian raskasta pikku-boxiloiselle, niin on tämmönen rajotus pitänyt tehdä.) PC:llä ei ainakaan tälläistä ongelmaa ole koskaan ollut, tosin muistan Sims kakkosta pelatessani, että kun rakensin kolmikerroksisen valtavan kartanon, alkoi pelin pyörittäminen olla hiukkasen hankalaa… Minä vielä kun tunnetusti jaksan odotella niitä pitkiä  latausaikoja….

Nyt leffa loppuun ja Putouksille 🙂 Ihanaa sunnuntaita kaikille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>