Lottovoiton sijoitus

Käytiin tänään sijoittamassa lauantain lottovoitot. Ostettiin nimittäin tehosekoitin. Mentiin ostamaan OBH Nordican versiota, mutta onneksi vähän jututtettiin myyjää ja maksettiin kymmenen euroa enemmän, niin saatiin kunnon laatuvehje, jossa on poweria sitten suurempiinkiin tarpeisiin. Myös jäiden murkaus pitäisi tällä vehkeellä onnistua. Sitten kun vielä se kapistus näyttää hyvältä ja sopii oikein hyvin meidän keittiön työtasolle, niin homma oli niin sanotusti pihvi. Kerrankin saatiin kunnollinen työväline keittiöön ja plussana vielä hiljainen käyntiäänti! Yleensä kun nuo tehosekoittimet osaa pitää aika kovasti ääntä… Huomisaamuna on aivan pakko kokeilla tuorepuuron valmistusta uudella sekoittimella.

Ostettiin myös kehykset Kaj Stenvallin ankka palapeliin. Tosin kukaan ei sitten tajunnut ostaa minkäänlaista kiinnitystarviketta… Meinattiin ruveta laittamaan taulua seinälle, niin eipä onnistunutkaan, kun ei ollut nauloja!

E.l.f.:n paketti tuli tänään. Ovat kyllä edelleen aivan supernopeita toimittajia. Perjantaina tuli viesti, että tilaus on lähetetty tulemaan ja nyt on maanantai ja paketti on kotona. Harmikseni tajusin, että olin tilannut yhden luomivärin, jonka jo omistin. Arvoin pitkään tilatessani kahden välillä, että kumpiko minulla jo on. En sitä sitten tarkistanut ja nyt kävi näin. Onneksi se ei ollut kallis ja varmasti sille ottajan löydän. 😉 Arvelin kokeilla myös ensimmäistä kertaa elämässäni mineraalimeikkejä. Tilasin (kiitos -25 % alennuksen) Mineral Blemish Solverin, eli sen pitisi häivyttää ihan epäpuhtauksia ja auttaa niitä paranemaan. Muutenkin keräilin tällä kertaa ostoskoriini lähinnä tuotteita, jotka ovat loppu tai loppumassa. Tykkään kovasti ko nettikaupasta lähinnä luotettavan palvelun ja nopean toimituksen ansiosta, ja mikä parasta heillä on aivan superedulliset hinnat.

Jääkiekko! Mä oon melkein unohtanu koko jääkiekon! Kohta alkaa Euro Hockey Tour ja juuri on julkaistu kokoonpano, ja olihan se Pilhström siellä. <3 Näemme siis jälleen pörröpään jäällä ja nyt sitä saa luvan kanssa kannustaa, sillä se edustaa jellonia, eikä JYP:a. Tosin tietenkin tämäkin turnaus näytetään vain maksullisella kanavalla. Minua riepoo tämmöinen ihmisten rahastus! On kansalaisoikeus saada katsoa jellonakiekkoa! Vielä muutama kuukausi ja saa katsoa lätkän MM kisoja, onneksi tällä kertaa on iso telkku, josta näkee hiukan paremmin kuin tulitikkulaatikosta…

Minä siirryn nyt viettämään iltaa Pacificin kanssa 🙂 (Onneksi löytyi jotain Band of Brothersin tilalle, tosin täytyy myöntää, että tykkäsin siitä kyllä ehkä hitusen enemmän, oikein hämmentää myöntää, kun tämä on kuitenkin paljon draamapitoisempaa… :P)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>