Kirottu sininen ja ajanpuute

Meillä askarrellaan palapeliä. On itse asiassa askerreltu minun mittakaavassa jo turhankin pitkään. Omaa napaahan tässä voi ainoastaan syyttää, sillä minä tuon ostin ja kuvan valitsin. Näyttäähän se siinä kannessa hyvältä, joo-o. Ja näyttää hirmuisen hyvältä valmiina meidän makuuhuoneen seinällä. Mutta näyttää hirveän rumalta keskeneräisenä meidän olohuoneen lattialla. Halusin välttämättä Kaj Stenvallin palapelin ja kun sen sattui todella edullisesti saamaan, niin semmoinen ostettiin. Harmi vaan, että kuvast on puolet taivasta ja yksi neljännes vettä. Noin äkkiä laskettuna tuhannesta palasta 750 on sinisiä…. Vesi alue meni vielä kivuttomasti, kun se sentään oli eriväristä taivaan kanssa, mutta valitettavasti taivas ei ota valmistuakseen. Jos palapelin edessä istuu kaksi tuntia ja saa paikalleen 20 palaa, niin voitte ihan itse laskea kauanko sen tekeminen kestää…. LIIAN KAUAN, sanon minä. Onneksi olen saanut isännältä vähän apua, muuten olisin varmaan jo imuroinut joka ainoan sinisen palan imuriin. On kyllä ehdotettu veitsiä ja saksiakin, jotta palat saataisiin sopimaan paikoilleen, myös vasara olisi oiva apuväline. Vielä olisi muutama sata palaa jäljellä ja uusi palapeli jo odottamassa keittiön pöydällä levyn vapautumista. Siinä ei ole YHTÄÄN sinistä palaa.

Sunnuntaina sain miellyttävän puhelun kummityttäreni äipältä, joka ilmoitti tarpeettomasta vitriinistä. Se ei kauaa ollut tarpeeton, kun minä kaavailin sen meidän olohuoneeseen. Hieman piti vakuutella isäntää vitriinin tarpeellisuudesta ja siitä, että se todella mahtuu meille. Nätisti minun kanssa kuitenkin eilen askarteli meidän viinilasit vitriiniin ja suunnitteli mitä muuta sinne voi laittaa. Vähän kuitenkin nähtävästi pitää hanttiin laittaa sisustuspäätöksissä, ihan vain varmaankin muodon vuoksi. 😉

Tänään kävin selailemassa H&M:n home kuvastoa yllä mainitun kaverin luona ja sieltä löytyi ihania pakko-saada-tavaroita. Kuten esimerkiksi meidän sohvalle uudet Mikki Hiiri aiheiset tyynynpäälliset, sekä kirsikka kuvioiset pussilakanat. On vaan pussilakanoita ihan riittävästi, että varmaan pitäisi ensin muutamasta KAUHEASTA yksilöstä päästä eroon (siis meillähän on kaapissa myös sellaisia pussilakanoita, joita voi käyttää vain vierailla, minä en niissä voi nukkua, kun näen painajaisia…).

Tänään olisi pitänyt lukea tenttiin ja tehdä koulutöitä. Kello on melkein kymmenen ja mitään en saanut aikaan. Hups. Taisi mennä päivä taas touhutessa kaikkea muuta, nopeasti piti vain kaupassa käydä, mutta oho, piti kierrellä siellä urakalla ja tutkia kaikki hylly välit. Vahingossa jottain siinä sivussa ostinkin. 😀 Sitten oli pakko paeta kaupasta, kun sen valloitti valtava nuorisolauma läheisestä koulusta ja minusta tuntui, että kuolen siihen energiajuoman hajuun… XS Kahvillakin piti vain nopeasti käydä ja hups olin siellä kolme tuntia. Sitten illasta oli vielä yhden tuttavan vaalien taustajoukon tapaaminen, niin enhän minä sitten ehtinytkään muuta kuin blogailla, niin ja palapeliä ja vähän pelata Epic Mickeya…. Niin. Tai sitten minä vaan keksin kaikkea muuta tekemistä kuin ne kouluhommat. Tosin itse pystyn parempiin suorituksiin paineen alla ja lyhyessä ajassa. Se on nähty usein, ei minulla kuitenkaan kovin montaa huonoa numeroa ole.

Nyt on aika suunnistaa kuitenkin suihkuun ja iltapalalle. Tarkoituksena oli tänään tehdä itse guacamolea, mutta en ehtinyt, niin herkuttelen sillä huomisiltana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>