Uusi sivuhaara

On ehkä aika paljastaa tämä nyt; aloitin nimittäin uuden blogin. En missään nimessä aio lopettaa tämän kirjoittamista, tästä kirjoittelusta on nimittäin kehkeytynyt minulla mukava harrastus ja olen saanut positiivistä palautetta blogistani ja kävijämääristä päätellen ja sivustossa vietetyn ajan perusteella, tätä myös joku lukee. 😉 Kyllä, minua todellakin kiinnostaa seurata, kuinka paljon minun elämä ihmisiä kiinnostaa, niin seuraan aiheesta tilastoja. Joka tapauksessa, askartelin itselleni uuden blogin tämän sivun alaisuuteen (tai siis isäntä askarteli, minä latelin ohjeita….). Tarkoituksena on tehdä siitä puhdas ruokablogi. Tänne siis kirjoittelen edelleenkin näitä sekavia sepustuksiani milloin mistäkin minua kiinnostavasta aiheesta. Ruokajuttuja tulee varmaan tännekin vielä sivuhuomautuksina, mutta uuteen blogiin aion laittaa kuvia ruuistani ja niiden ohjeet.

Olen jo aikaansaanut muutaman postauksen uuteen blogiin, mutta niitä en ole saanut julkaistuksi teknisten ongelmien vuoksi (isäntä on töissä ja minä en ite ossaa korjata ongelmaa :D). Etusivu on kuitenkin valmis ja piakkoin sieltä löytyy muutakin. Ulkoasu varmaan tulee muuttumaan myös, sillä haluaisin siitä enemmän omannäköisen. Se on kuitenkin toistaiseksi vielä työn alla. Katsellaan millaiseksi se siitä kehkeytyy.

Eilen kameran kanssa keittiössä hääriessäni minulta kysyttiin, että voiko tässä keittiössä enää valmistaa muuta kuin kuvauksellista ruokaa…. Möh! Meillä on nyt sitten blogikeittiö ja katasrofi oli muffinsien kanssa lähellä kun en muistanut niitä kuvata heti. 😀 Niin siis minähän otan itse kaikki kuvat siihen blogiini omalla pikku pokkarillani. Meillä kun on hiukkasen eriävät mielipiteet tästä kuvien muokkauksesta, siis minun mielestähän pokkarilla otettuja kuvia ei tarvitse mitenkään käsitellä, vaan ne voi julkaista sellaisenaan… joku on toista mieltä. Minä en kärsimättömänä ihmisenä jaksa odotella kuvien muokkausta, niin on helpompi tusata kuvat itse. 😀 Lopputulos ei ihan ole yhtä hyvä, kuin tämän blogin kuvissa, mutta koitan kestää sen. Kestäkää tekin. 😉 Ehkä joskus, jos olen oikein kiltti, niin joku ottaa hienoja kuvia hienolla kameralla. 🙂

Koska tämä postaus nyt käsittelee ruokaa enemmissä tai vähemmissä määrin, niin siitä pääsee oivallisesti siirtymään telkkarin ruokaohjelmiin. Tänään nimittäin alkaa MasterChef Suomi! Olen katsellut Australia versiota ja formaatti on mielestäni kiva. Siinä koulitaan tavallisista kotikokeista gourmetkokkeja. Siis jokainen on kyllä kiinnostunut ruuanlaitosta ja laittaa ja kokeilee uusia asioita kotona, mutta kenelläkään ei ole koulutusta asiaan. Myös sunnuntaina alkoi uusi ruokaohjelma, jota olen odottanut jo pidemmän aikaa, nimittäin Jamie Oliverin uusi sarja, jossa Jamie vierailee eri maissa ja valmistaa niiden ruokia. Ensimmäisessä jaksossa oltiin Marokossa (ei kyllä iskenyt sikäläinen ruokakulttuuri minuun) ja ensi sunnuntaina ollaan Espanjan Andaluciassa. Ohjelma tulee Subilta klo: 17:30.

Eilen kävin pitkästä aikaa kirjastossa ja löysin sieltä Nigella Lawsonin keittokirjan. En edes tiennyt, että niitä on käännytty suomeksi, sillä Nigellan keittiössä tuli joskus Liv:iltä ja sieltä sitä tykkäsin katsoa. Pidän hänen tyylistään loistia ihanaa ruokaa TAVALLISISTA raaka-aineista helposti ja nopeasti. Kokkauksen kun ei tosiaan tarvitse olla mitään rakettitiedettä. Selasin kirjaa illalla sängyssä ja löysin todella monta sellaista reseptiä joita on pakko päästä kokeilemaan. Aion myös kokeilla ihanan kuuloista sitruunarisottoa, joka isännän mielestä näytti oksennukselta. Noh saanpahan enemmän parmesania itselleni! 😀 Haluaisin itselleni sen Nigellan ensimmäisen keittökirjan, mutta ainakaan vielä ei ole sen suomennosta tullut mistään vastaan. Jatketaan etsintöjä.

Tänään vahingossa törmäsin Seiskassa mainokseen uuden kanavan aloituksesta. Ilmeisesti MTV3:n Ava kanava on muuttunut maksuttomaksi. Ihanaa! Olisin nimittäin halunnut sen kanavan meille kotiin, sillä sieltä tulee paljon sellaisia ohjelmia, jotka minua kiinnostavat ja mitä on mukava katsella silloin kun ei ole mitään muuta tekemistä. Ava on siis naisille suunnattu kanava, josta tulee kaikkea aina sarjoista dokumentteihin, sekä sisustus- ja ruokaohjelmia. Kanava on aloittanut toimintansa kaapeliverkossa 15. päivä tätä kuuta. Täytyy itsekkin se omaan televisioon saada näkyväksi. Minä en sitä ehkä uskalla tehdä, ettei vahingossa käy jotakin hassua ja vaikka kaikki kanavat katoa…. (Niin kävi kerran, mutta se ei ollu minun vika, vaan sen tyhmän digiboksin, jota vähän säädin…)

Taidan siirtyä tästä E.l.f:n sivuille tutkiskelemaan tarjontaa, sillä huomiseen aamuun asti saisi 20 % alennusta Studiosarjan tuotteista. Ja voi olla, että minulla olisi hieman tarvetta joistakin asioista. 🙂 Niin ja jos sitä minun toista blogia huvittaa käydä vilkaisemassa, niin sinne pääset tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>