Munamies <3

Koska tästä ihanasta pienestä suuresta miehestä on tullut viikossa valtaisa julkimo, on minunkin kannettava korteni kekoon. Olin myyty tällä suloiselle valkoiselle olennolle jo ensimmäisessä putous jaksossa. Tämän iltainen aaria esitys oli kuitenkin viimeinen niitti arkkuun ja olen kuin sulaa vahaa tuon pienen kimeä äänisen olennon edessä. Haluankin nyt jakaa teidän kaikkien kanssa tuon ihastuttavan pikkuotuksen laulun, jonka voisin mieluusti askarrella vaikka iOmpukkaani soittoääneksi. 😀

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T5kts55Y78Y[/youtube]

Ihanaa viikonloppua kaikille ja palaan uuden projektin merkeissä huomenna. Nyt minua kutsuu Wall-e <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>