Kaikennäköisiä uudistuksia

En oikein osaa edes päättää mistä aloittaisin. Varmaan järkevintä olisi edetä kronologisesti, eli tässä tapauksessa joululahjoista. En näköjään ole niistäkään ehtinyt tänne kirjoittaa. Jotenkin tänä vuonna Muumit olivat hyvin hallitsevia minun/meidän joululahjoissa (käskin isännän tottua siihen, että vaikka paketissa lukee meidän molempien nimi, on se silti etupäässä minulle :D). Saatiin lisää Muumilusikoita, kaksi Muumimukia, Puurokattila ja Sisukas saunan kiukaalle, josta jo aikaisemmin mainitsinkin. Näiden lisäksi saatiin vinyylilevystä tehty kulho ja Muumi seikkailu kannu. Minun paketeista kuoriutui Mymmeli pyyhe, kaksi Muurlan Muumi tuikkulyhtyä, kaksi isoa marmorikynttilää, sekä tietenkin suklaata ja villasukat. Isäntä oli hyvin oppinut läksynsä, sillä Muumilyhdyt olivat häneltä, kuviksikin lyhtyihin oli eksyneet Pikku Myy ja toisessa on Muumipeikko ja Niiskuneiti. Minä ostin hänelle Nomination rannekorun leveämpänä ja siihen Kalpa-palan, lisäksi paketoin bokserit, sarjakuvia ja valokuvausta käsittelevän kirjan.

Sain iOmpukkaanikin uuden ilmeen. Olin jo kauan halunnut siihen peilaavan näytön suojan ja takakannen suojaksi sain myös uuden tarran.

Tässäpä luuri siis takapuolelta.

Tässä sitten se peilaava etusuoja. Ja kuten jälleen voitte huomata olen jättänyt valokuvauksen kokonaan ammattilaisille ja ammattilaisvermeille. Muutaman kerran olen kokeillut kuvia tuolla järkkärillä ottaa, ja ei minun hermot riitä siihen sitten alkuunkaan. Se ei ollutkaan niin helppoa kun miltä se näytti. Olin vähän hämmentynyt.

Meidän Wii:lle sattui outoja juttuja. Siihen asentui semmoinen hassu ohjelma. Ja kun se ohjelma oli asentunut, siihen ilmestyi kauheat määrät pelejä. Nimittäin se haksattiin. Nyt minä olen sitten viettänyt aikaani pelaamalla Epic Mickeya ja Donkey Kong Country Returnsia. Varsinkin Epic Mickeylle olen ollut hyvinkin myyty, vähän olen tosin saanut kuulla taas pelin laadusta. Tyttöpeli. Niih ja ehkä se on tarkoitettu vähän pienemmille ihmisille, mutta ainakaan ei mene hermo niin helposti… Tai niin ainakin luulisi… 😉 Tässä elokuvateaseri ko. pelistä.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4-MnhFSHTxU[/youtube]

Ollaan pelattu isännän kanssa myös yhdessä (ostettiin vihdoin toinen ohjain, semmoinen vaaleanpunainen (eikö olekkin yllättävä värivalinta?)) sellaista Kirby peliä, jossa on kaksi sellaista hassua pallomaista olentoa. Sekin on 2D tasohyppylepeli ja minusta tuntuu, että sitä pelataan minun kanssa lähinnä siitä syystä, että se on minun mielestä hauskapeli. 😀 Minulle tuli etäisesti mieleen pelistä BubbleBobble ala-asteajoilta.

Koska minulla on kerrankin ihana keittiö, niin kaikenlaista on pitänyt jo päästä siellä kokeilemaan. Leivoin tuossa alkuviikosta banaanipähkinäsuklaamuffinseja. Niistä tuli ihan tosi hyviä, vaikkakin olivat ehkä hiukan liian kuumassa uunissa. Pitää olla varovainen tuon kiertoilman kanssa, kun sillä saa aikaan asioita huomattavasti nopeammin kuin nortsilla uunilla.

Muffinseja puuhatessani tulin siihen tulokseen, että haluan silikonisia muffarivuokia. On nimittäin ihan simokalliita nuo. Kaksi euroa maksoi 24 kpl. Äkkiä maksaavat semmoiset silariversiot itsensä takaisin. Muffareiden lisäksi ollaan tehty myös lihapullapataa ja pizzaa. Pizzaan kokeiltiin tällä kertaa persikkaa ja tultiin siihen tulokseen, että tässä talossa ei enää pizzaa leivota ilman persikoita. 😀 Nyt aionkin tästä suunnistaa pizzataikinan tekoon, niin saa nauttia tänään alkavasta Putouksesta kera tuoreen pizzan.

Rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille. 🙂

Linkitän vielä tähän loppuun yhden ihanan kappaleen, jota voisin kuunnella repeatilla 😉

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1nP3XB7hrFo[/youtube]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>