Hyvää uutta vuotta kaikille :)

Haluan toivottaa kaikille tätä tihrustaville oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2011! Juhlikaa maltillisesti ja älkä tuhotko tassujanne ja silmiänne raketeille. Minä palaan asiaan ensi vuonna ja kirjoitan sitten enemmän muutosta ja uudesta kodista. Vaikka tiukkaa teki, niin koti saatiin valmiiksi juuri uuden vuoden aatoksi. (Tänä aamuna pesin vielä lattiat ja laitoin matot lattioille…)

Loppuun vielä video, kappale on, noh musiikkia. Pakottavasti jää päähän soimaan ja sadan kuuntelu kerran jälkeen siitä oppii jopa tykkäämään. Videon näin ensi kertaa toissa iltana, ja en voinut yksinkertaisesti olla hymyilemättä, siksi haluan tämän nyt teidänkin kanssa jakaa.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uu_zwdmz0hE[/youtube]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>