Ja aikaahan on

Nimittäin jouluaattona.  Ensin ajttelin, että olisin joulun hiljaa, mutta koska tiedän mitä ensi viikolla on luvassa, niin silloin ei aikaa ole kirjoittamiseen. Toisaalta en osaa olla hiljaakaan. 😀 Ehkä mukillinen Viisasten teetä ja kaapista löytynyt yksinäinen pipari  ajoivat minut kirjoittamaan, tai ehkä se syy paremminkin on tekemisen puute ja ajankulumisen hitaus. Kai sitä pitäisi osata nauttia hiljaisuudesta ja rauhallisuudesta, mutta tänään se ei onnistu.

Kaivelee ne kotona odottavat joululahjatkin. Sormia melkeinpä polttelee, että pääsisin kurkkimaan niihin paketteihin. Toisaalta haluaisin antaa myös omat lahjani ja nähdä vastaanottajan ilmeen niitä avatessa. On tännekin tonttu yhden lahjan osannut tuoda, mutta melkolailla olen varma, ettei sen paketin sisältö minua juurikaan liikuta suuntaan tai toiseen.

Mielenkiintoista oli tänään VR:llä matkustaminen. On taas pakkanen yllättänyt kyseisen lafkan, todellakin VenaaRauhassa…. Oli nimittäin 50 minuuttia juna myöhässä tänään ja vain sen takia kun odotettiin konduktööriä pohjoisesta tulevasta junasta. Sinällään minulla ei ollut kiire, mutta en voi kuin ihmetellä, mitenkä joka vuosi on sama ongelma. Aina se pakkanen/lumi yllättää. Sunnuntaina ei tarviis yllättää kummankaan. Minulla on kiire kotiin avaamaan lahjoja ja Isin ruokapöytään.

Hirmuisen pakkasen jälkeen oli ihana käydä lämpimässä saunassa ja vielä ihanempaa siitä teki se, että tietää ensi viikolla voivansa kylpeä ihan omassa saunassa, ihan omassa kodissa. Suunnittelin eilen jo menua uuden vuoden aatoksi, kun vihdoin varmistui pikkusiskon ja sen huonommon puoliskon meille tuleminen. Löysin superihania reseptejä yhdestä lehdestä ja aion niitä toteuttaa perjantaiksi. Täytyy varmaan ajoissa herätä silloin aamusta, kun täytyy kuitenkin rahtautua töihin vielä sinäkin päivänä.

Tänään kohtasin hirmuisen henkilökohtaisen Force Majure -tilanteen! Nimittäin minun rakas lempiblogini Tiptoes lopettaa vuoden vaihteessa! Mitä minä sitten luen? Olen lukenut muitakin samantyylisiä blogeja, mutta mikään ei vedä vertoja kyseiselle blogille. Toivottavasti tilanne korjautuu ja löydän jotakin tilalle.

Sitten on ilmennyt suuri tarve, joka täytyy paikata mitä pikimmin. Tarvitsen nimittäin M.A.C:n  Painpotsin, sävyn groundwork. Pakko saada kokeilla tuota tuotetta, jos se todella on niin hyvä pohjustusaine luomille kuin väitetään. Ongelmahan on se, että tuo ainetta myy vain Stockmannit ja tuote ei kuule Stockmann Beautyn valikoimiin. Eli ei tietenkään sitä saa Kuopiosta. Onko pakko asua ihan jumalan selän takana jos ei taho? Tämä tietää matkaa Helsinkiin tai sitten vain tilaan sen tuotteen Kuopion Stokkan beautyyn Helsingistä. Ehkä halvempi vaihtoehto, mutta ei niin hyvä vaihtoehto kuin Helsinkiin matkustaminen. 😉

Nyt lupaan hiljetä hetkeksi tai ainakin jouluaatoksi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>