Koti <3

Me saatiin se unelmien asunto, mistä viime postauksessa vaahtosin. Nyt ei tarvitsekaan enää muiden asuntojen minun silmää miellyttää. Tämän valioasunnon avaimet komeilee meidän tassuissa viimeistään 1. tammikuuta. Pitää sitten kun on saanut sen asunnon asuttavaan kuntoon, niin tehdä siitä kuvallinen postaus.

Tänään sain siivottua vaatekomerot. Otin tavoitteeksi heittää mäelle kaikki sellaiset vaatteet mitä en todellakaan ole käyttänyt ja en tule käyttämään kuitenkaan, vaikka niin saattaisin arvellakin. Kaksi jätesäkillistä tavaraa on matkalla kierrätykseen ja yksi jätesäkillinen matkalla roskiin. Aion päästä kaikesta turhasta rojusta eroon ja ihan odotankin, että pääsen varaston kimppuun, sillä siellä on niin tuhottomasti tavaraa, jota ei tosiaankaan enää tarvita. Matkalaukut, matot ja joulukoristeet voi sieltä säästää. Muut rojut voi todella mennä kierrätykseen. Miksi ihmisen pitääkään aina hamstrata kaikkea?

Latasin tässä muutama viikko sitten kännykkääni uuden sovelluksen – eräänlaisen unimittarin/herästyskellon. Se mittaa unensyvyyttä liikkeiden perusteella. Ideana on se, että se herättäisi silloin, kun on mahdollisimman pinnalla unesta ja tällöin ei herätessä väsyttäisi niin paljon. Ohjelmaan laitetaan viimeinen mahdollinen herätysaika ja se herättää noin puolen tunnin säteellä siitä ajasta taaksepäin. Toimii kyllä ihan moitteettomasti, paitsi silloin kun on aamuvuoroon meno ja kello soi puolituntia aikaisemmin kuin mihin saat nukkua, silloin lähinnä ottaa päähän hirmuisesti. Tulin siis siihen tulokseen, että aamuvuoroihin en tuota vekotinta käytä, muulloin se on ihan hauska.

Huomenna olisi tarkoitus jatkaa pakkailupuuhia ja tiistaina käydä ostamassa viimoiset joululahjat ja ehkä jopa saada ne paketteihinkin vielä. Joka ikinen lahja on vielä paketoimatta, onneksi ostamatta ei ole enää kuin kaksi lahjaa ja suklaata, jota voi tunkea ihmisten paketteihin. Mietin myös, että kävisin hakemassa ne ihanat Pentikin kynttilät kotiin sieltä Sokokselta, ennen kuin joku muu ehtii ensin. Ihan jonkun verran olen jo mielessäni uutta kotia sisustanut. Sohvaa ja olohuoneen isoa kirjahyllyä joudutaan hankkimaan vasta aikojen kuluessa, kun ei ihan ole varaa kaikkea kerralla laittaa uusiksi. Muutoin  päästään aika pitkälle näillä mitä meillä jo on. Niin ja Ikeaanhan me joudutaan menemään ihan pakottavista syistä tuossa kevään aikana. Isäntä saa valitaan mennäänkö Haaparantaan vai Vantaalle. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>