Hävytöntä….

Mihinkä aika oikein mennee?  Viikko on hurahtanu ihan uskomattoman nopeasti, alkaa tosiaan tuntua jo siltä, että harjoittelu on ihan oikeasti loppumaisillaan ja joulu nurkan takana. Muutama tehtävä pitäisi vielä jaksaa puristaa ennen koulun alkua, mutta muutenpä tämä syksy alkaa olla tässä.

Kysehän ei nyt ole siitä, etteikö minulla olisi ollut mitään kirjoitettavaa kuluneen viikon aikana, vaan yksinkertaisesti on ollut kaikennäköistä ohjelmaa. Ihan jo töissä meni viikosta kolme ensimmäistä päivää. Eilinen oli tosin vapaa, mutta sattui meille kerrankin yhteinen vapaa (sattuneesta syystä järjestettiin semmoinen ;)). Käytiin vähän kaupoilla ja sain viimein ostettua hopea shampoota näille hiuksilleni, jotta keltaisuus vähän tasottuisi. Ihan vielä en kuitenkaan uskalla tähän päähän uutta käsittelyä tehdä. Vahingossa löysin Sokokselta samalla semmoisen harmaansinisen neuletakin vitosella. 🙂

Tärkeintä ehkä eilisessä oli kuitenkin se, että isännän veli osti uuden xboxin ja sen mukana tuli Kinect. Tarkoitus oli, että Kinect tulisi meille ja boksi jäisi veljelle. No tuota, sepä ei käynytkään suoraan sitten meidän bokxiin. Lainattiin koko helahoitoa, jotta saatiin kokeiltua Kinectiä. Ensin arveltiin, että käydään tänään ostamassa itsellemme sitte se vekotin, sillä pelkkä adapteri (jolla sen olisi saanut toimimaan vanhan boksin kanssa) olisi maksanut viitisen kymppiä ja se oli pitänyt tilata ulkomailta. Samanhintaiseksi siis olisi tullut ostaa kokonaan oma paketti, jossa tulee mukana adapteri. Tosin siinähän kävi sitten loppujen lopuksi niin, että Kinect ei ollutkaan kaiken sen hehkuttamisen arvoinen. Sillä ensinnäkin saatiin siirrellä huonekalut uudelleen olohuoneessa ja siltikään ei meinannut tila riittää. Ihan hauskaahan se oli, mutta ei ehkä kuitenkaan se meidän juttu. Joissakin peleisää ohjaus ei toiminut ollenkaan, esimerkiksi tennistä ei saatu mitenkään toimimaan ja jousiammuntakin oli suoraan sanottuna sieltä, minne aurinko ei paista kesälläkään. Toista oli tänään kokeilla noita samoja lajeja Wii:llä ja tajuta kaiken toimivan unelmasti!

Tänään mentiin ihan vahingossa Maxi Kodintukkuun. Tarkoitus oli etsiä jouluvaloja sisälle. Hmm, valot jäi kauppaan (muutaman kynttilän ostin) ja Wii:n tarjous sattui silmään… Piti sitten lähteä vähän katselemaan muualtakin Wii:n hintoja, kun se konsoli oli vain 29 euroa kalliimpi kuin Kinect. Ja ohhoh, Gigantissa oli sama tarjous. Niin, siellä oli myös Wii Fit lauta tarjouksessa.  Melkeinpä pakotettuja oltiin se ostamaan. Nyt mulla on läpälät niin kipeät, että ei havaintoa ole, kuinka huomenna töissä kykenen mitään tekemään. 😛 Minä henkilökohtaisesti olen haaveillut Wii:stä jo useamman vuoden ajan, itse asiassa siitä asti kun sitä sain pelata ekan kerran nelisen vuotta takaperin. Varsinkin tuo Wii fit valloitti minut ihan kokonaan. Aivan huippua oli sen kanssa touhuta. Tosin ehkä Fitpiggy alkoi minua jossain vaiheessa hieman kiusaamaan… Fitpiggyähän on tarkoitus ruokkia pulskemmaksi harjoitusminuuteilla. Lemppareiksi osoittautuivat nopeasti Wii sports resortin Kendo ja Wii Fit:in hulahula. Uskon, että tuon vekottimen kanssa tulee vietettyä aikaa. 🙂

Eilisestä on vielä mainittava, että käytiin syömässä Memphiksessä ja olin kyllä niin tyytyvänen ruokaan! Söin vuohenjuusto sandwichin ja se oli taivaallista! Ja entäs jälkiruoka, oijoi… Jätksiä söin – appelsiinijuustokakku jätkisä, suklaa brownie jätkiä ja mojito sorbettia. Varsinkin tuo sorbetti sai minut melkein ulisemaan nautinnon aiheuttamasta karnevaalista suussa!

Tänäänkin herkuteltiin, sillä paistoin pannaria saunan jälkeen. Julkaisen sen reseptin tässä, sillä en millään muulla reseptillä ole ikinä saanut niin ihanaa pannaria. (Kiitos tästä reseptistä kuuluu yhdellä ystilleni.)

8dl maitoa

4 dl vehnäjauhoja

1,5 dl sokeria

1 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

2 kananmunaa

100 g margariinia sulatettuna (itse käytän aina juoksevaa)

Paistetaan uunissa 200  asteessa noin puolisen tuntia.

Tähän loppuun vielä kuva niistä jouluvaloistani parvekkeella, kun lupasin kuvan laittaa, jahka kamera tänne eksyy. Tänään sekin tapahtui. Pakko on myös mainita, että sain vihdoin joulukortit askarreltua tänään, mutta ihan postiin asti ne ei vielä keriinneet. 😀 Viikonloppu vierähtänee töissä, mutta maanantaina olisi luvassa itsenäisyyspäivän paraatia ja linnan juhlia (varsinkin isäntä odottaa kovasti linnanjuhlien pukuloistoa, yeah right :D)

Taisin joskus mainita yllätyksestä jota puuhastelin. No nyt voi senkin jo paljastaa, nimittäin askartelin joulukalenterin isännän seinälle roikkumaan. Ensin se kyllä oli kirjakyllyssä jessellä kiinni, mutta tuli sieltä alas, niin laitettiin se sitten seinälle. Olen aina halunnut itse tuollaista itsetehtyä kalenteriä, mutta en tuon tapaista ole ikään saanut, niin arvelin askarrella semmoisen itse. On siitä iloa minullekin ja on vielä kiva joulukoristekin siinä samalla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>