Ihana viikonlopun aloitus

Pakko on kirjoittaa, kun näin täydellistä yhdistelmää harvoin on. Tulin Alkon kautta töistä kotiin viikonloppuvapaille ja mukaan tarttui uusi valkoviini pullo, tai uusi ja uusi, me ei olla koskaan kyseistä maistettu. Saksalaista puolmakeaa valkoviiniä Riesling rypäleestä – Mosallaand Ars Vitis. Minä olin myyty jo pullolle, kun se oli kaunis huurteisine laseineen ja kuvauskin kuulosti vieläpä oikein mukavalta – ”Puolimakea, hapokas, sitruksinen, hennon omenainen, makean karviaismainen”. Nyt on eväs lasissa ja en tosiaan voi valittaa. Melkein hakkaa rakkaan Esmen (Torres – Viña Esmeralda), mutta vain melkein. Edelleen se on number one. Mutta tuntui kuitenkin kivalta löytää uusi viini vanhojen hyvien suosikkien kaveriksi.

Sain myös vihdoin ostettua jouluvalot pitkällisen pohdinnan ja valinnan tuloksena. Olisin halunnut sellaiset jännät moniväriset vilkkuvat ledivalot Prismasta, mutta ne oli loppu jo aikoja sitten. Toinen vaihtoehto oli lämpimän kirkkaat vilkkuvat ledivalot, mutta yllättäen nekin oli loppu. Tuskailtuani hyvän tovin, päädyin sitten ihaniin kylmän kirkkaisiin pallerovaloihin, jotka jo tehokkaasti askarreltiin parvekkeen kaiteeseen. Valot näyttää tosi ihanilta ja kauniilta ja kuvan laitan niistä tänne heti, kun järkkäri seuraavan kerran kotiin eksyy. (Tuntuu hämmentävältä pitkästä aikaa viettää iltaa kotona, yleensä kun illat ollaan keskustan asunnolla.)

Huomenna pikkujouluilemaan ja sunnuntaina voi toipua siitä kaikesta ruuan ja juoman määrästä kera pöllö-öljyn ja television. 🙂 Loppuu vielä pakko laittaa yksi biisi, joka on viime aikoina valloittanut minut.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hWXlKc_0pNs[/youtube]

One thought on “Ihana viikonlopun aloitus

  1. […] Käytiin myös ostoksilla Alkossa. Nimittäin säikähdettiin, että jos meidän hyväksi havaitsemaamme (melkein parempaa kuin Viña Torressin Esmeralda) valkoviiniä ei saakkaan kuin kausittain, sillä pullo oli hyvin talvinen. Onneksi sitä oli hyllyssä ja Alkon ystävällinen myyjä osasi kertoa, että tätä herkkua saa jatkossakin, pullo vain vaihtaa kuvitustaan vuodenajan mukaan. Ostettiin kuitenkin tuota herkkua varastoon yksi puteli. Olen tästä ko viinistä aikaisemminkin hehkuttanut täällä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>