Sekaisin Simsistä

Minen ymmärrä mihinkä se kaikki aika oikein menee?  Töitten jälkeen on sen verta väsyny, ettei paljon jaksa eväänsä sohvalta liikuttaa, tai tässä tapauksessa lattialta, kun siellä suurimman osan aikaani vietän. Joka tapauksessa sunnuntain jälkeen on aikaa ollut Simsille. 🙂 Voisipa melkein sanoa, että olen hyvin koukussa peliin, taas. Sama oli silloin kun Sims kaksi ilmestyi. Nyt voisi hiljalleen ruveta selvittelemään, että voiko konsolille jotenkin mahdollisesti saada lisäosia, kun PC:lläkin se on mahdollista. Ompukkaani en ole vielä peliä asentanut (lue: asennuttanut), mutta enkähön minä senkin vielä ehdi.

Sitten minut on jotenkin onnistuttu innostumaan Kinectickistä, joka on siis Xboksille tarkoitettu Wii:n kaltainen juttu, jossa ei kuitenkaan ole mitään palikoita, joidenka kanssa heilutaan, vaan sensori aistii kehon liikkeet. Tähän kävin Citymarketissa tutkiskelemassa peli tarjontaa tuolle värkille, joka varmaan joskus meille muuttaa (isännän blogissa luki, että hänen luokseen muuttaa, minä korjaan nyt tämän asian :D). Onnistuinkin löytämään kolme sellaista peliä, josta voisin olla hyvinkin kiinnostunut, mutta voi jumaleissoni, että niillä on hintaa! Harry Potteri olisi maksanut 69 euroa… HUHHUH. Jellonapeli ja tanssipeli ei onneksi ihan noin paljoa, mutta viidenkympin kantturoissa kuitenkin. Katsellaan nyt tilannetta, että ilmestyykö semmonen kotiin ja mitä pelejä siihen ilmestyy.

Tänään kävin hakemassa E.l.f.:n paketin postista ja samalla bongasin miellytävän näköisen sohvan kirpparilla. Aikaa ei ollut tarkemmin jäädä sohvaa tuijottamaan, enkä tiedä olisiko se tarkempaa tarkastelua kestänyt, kun hintaa ei kuitenkaan ollut kuin 95 euroa. Toisekseen se oli kolmen istuttava, että niin kauan, kun meillä ei ole tietoa kodista, ei se mihinkään sopisi edes odottamaan. Paitsi ehkä isännän luo, jos entisen jonnekkin heivaisi. Joka tapauksessa sohva tarvitaan, sillä minun sohva on melkein kuollut ja isännän sohva ei miellytä minun silmää, eikä istumalihaksiakaan. Tosin todennäköisesti saadaan yksi unelma sohva lahjoituksena, ettei sohvasta tarvitsisi murehtia. Alan vain olla aika puhki tähän tilanteeseen, kun mitään ei tapahdu ja kahden asunnon kulut juoksee…

Uusi koti, missä lymyät? :S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>