Koukussa, niin koukussa

Tänään suunnistettiin juna-asemalta suoraan Citymarkettiin. Minua yritettiin heti ensimmäisenä usuttaa istumaan pukin syliin… Eiköhän sitä ole pukkien sylissä tullut tarpeeksi istuttua jo, joten jätin kunnian siitä vähän nuoremmille. Kuulemma oli tätä samaista toimepidettä tarjoteltu eilen jo isännän veljellekin, ei ollut hänkään suostunut… Jännä juttu. 😀 Jos olis ollu poro sillä pukilla mukana, niin olisin sitä kyllä voinu vähän käydä silittelemässä.

Vaaleanpunaiset Barbababat olivat vihdoin rantautuneet Kuopioon! Ja vieläpä kahdessa koossa! Iso oli valtava ja suloinen ja pehmeä. Ja ei, minä en saanut sitä. Enkä varmaan tule koskaan saamaankaan, oli sillä nimittäin ihan säädyttömän kamala hintalappu. Käytännössä ei varmaan kovin montaa pehmoelukkaa leluosastolta löytynyt, joita en olisi vähän silläsilmällä katsellut. 😛

Tärkein kuitenkin löytyi, nimittäin Mariskoolit. Meillähän oli se alennuslappu niihin, joten maksoin kahdesta 120 mm kokoisesta yhteensä 20 euroa. Väritkin sattuivat ihan kivoiksi, hiekka ja vaaleansininen. Sininen ei oikein istu tämän asunnon sisustukseen, mutta uuteen kotiin on sinistä tulossa, niin sinne sitten. Viime viikolla Mariskooleja ihaillessani eräällä nettisivulla, tajusin, että yksi minun lempiväreistäni ei enää kuulukkaan skoolien valikoimiin. 🙁 Pitäisi aina älytä ostaa asiat heti, eikä jäädä vatuloimaan niiden kanssa.

Mariskooleista päästiin kätevästi siirtymään suklaaosastolle. Valitettavasti joulun takia, se oli ihan hillittömän suuri ja minä en mitenkään voinut osata valita tehokkaan nopeasti haluamaani. Kolme eri suklaa juttua melkein jo kävi korissa, kunnes päätin vaihtaa ne aina johonkin toiseen. Harrasshoppailu nyt vain kuului tähän asiaan! Lopulta päädyin Fazerin piparisuklaaseen. Ei siis siihen kammottavaan joulusuklaaseen, missä on kaikenmaailmsn RUSINOITA seassa, vaan pelkkää piparia. Oli oikein miellyttävä makuelämys glögin (joka kuulemma on huijausglögia – juon nimittäin sitä Valion vaaleaa glögiä, joka on mielestäni maailman parasta) ja ohuiden pipareiden kanssa.

Vähän toteutin itseäni keittiössäkin tänään, ja tekaisin meille broileri-kirsikkatomaattipastaa ja leipäjuustosalaattia. Pastaan laitoin lisäksi ananasta ja aurinkokuivattutomaatti-ruokakermaa (kasvirasvavalmistetta) ja creme bonjourin sipulisekoitusta, mustapippuria ja nam. Hyvää oli.  Olen koukussa kirsikkatomaatteihin pastan seassa, ne vain yksinkertaisesti kuuluvat sinne! Tai ne nyt voi kuulua ihan mihin vaan, kuhan päätyvät minun suuhun. 😀

Tänään tuli jotenkin kammottavan suuri himo leipoa jotain. Haaveilin leivän leipomisesta tai jonkinlaisen piirakan tekemisestä. Tätä on kuitenkin vielä lykättävä, sillä toistaiseksi minulla ei nyt ole aikaa leipomuksille. On nimittäin jokin, joka saattaa viedä ihan jonkin verran aikaa lähipäivinä… Nimittäin se Sims 3. Vihdoinkin se tänään asentui (itsestään tietenkin) Xbox:ille ja pääsin pelaamaan. Muutama tunti vierähti aika liukkaasti, varsinkin kun pelkän Simin luomiseen meni tunti. Minä en sitä huomannut, joku oli kellosta aikaa katsonut…. Kaiken kaikkiaan aivan loistava peli! Boksilla on sellaisia lisäjuttuja, mitä PC-version paukuttajat voivat vain haaveilla, kuten karmapisteet ja haastepisteet. Karmapisteillä voi ostaa itselleen onnea tai noh, vaikkapa kummituksia kotiinsa, kuten minä tänä iltana puuhastelin. 😀 Haastepisteitä kertyy suoritetuista haasteista ja niillä voi avata uusia karmoja tai esineitä. Vähän meinasi alussa olla nappien kanssa ongelmaa ja onnistuinkin siin tohinassa myymään nakit jääkaapista ja puutarhanhoidon kirjan inventorysra. Ei se mitään. Onneksi kirja oli jo luettu ja (suuren työn ja vaivan jälkeen) sain istutettua kasveja etupihalleni. Huomenna pitää, ehkä oikkuisen vielä tutustua peliin, sillä en esimerkiksi mitenkään saanut onkimiani kultakaloja menemään akvaariooni….. 😛

Huomenna olisi tarkoitus mennä yhden ihanan ystin kanssa nauttimaan uudesta Harry Potterista. En tiedä kuinka kestän sen, kun elokuva tulee osissa ja en näekkään kerralla koko settiä! Molemmat leffat on kyllä jo kuvattu, mutta seuraava taitaa tulla ensi iltaan vasta pitkän matkaa ensi vuoden puolella. Sitä odotellessa. Onneksi kolmas osa Twilight saagasta ilmestyy DVD:lle ennen sitä. Sitä ennen vaan pitää keksiä suunnitelma, kuinka saan katsottua ko leffan isännän isosta telkkarista (toivoa sopii, että se televisio on siinä vaiheessa jo ”yhteinen”, niin en (oops) voikkaan katsoa leffaa muualla. ;))

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_EC2tmFVNNE[/youtube]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>