Joulu on vissiin jo nurkan takana?

Joka vuosi joulunavaus on aikaisemmin ja aikaisemmin. Ennen se oli joulukuun ensimmäisellä viikolla tai marraskuun viimeisenä viikonloppuna, riippuen vähän viikonpäivien sattumisesta noille viikoille. Nyt se on marraskuun puolivälissä! Samojen joululaulujen renkutus tulvii korviin heti, kun tassunsa saa kauppakeskukseen tai markettiin sisälle. Kaikki paikat on täynnä ärsyyntyneitä ja väsyneitä ihmisiä joulukiireeseen. Joulun kai kuuluisi olla oikeasti rauhoittumisen ja rentoutumisen aikaa? Niin, joillekin on, toisille ei.

Tänään on Kuopiossa ollut joulunavajaiset ilotulituksineen. Toivottavasti tänä vuonna on ollut hienommat paukut kuin viime vuonna, jolloin se oli todella pohjanoteeraus. Kaupungin rahakirstun tilanteen tietäen, tuskin siellä on kovin montaa rakettia ammuttu. Itse en tätä tänä vuonna päässyt katsomaan, vaikka mieluusti olisin halunnut. Tavallaan se on kuitenkin perinne ollut aikaisempina vuosina. Huomenna on kuitenkin Päivärannan Citymarketilla joulunavaisen tapaiset cembalot ja siellä on myös ilotulitus kuuden aikaan illalla. Arbelin vähän laskea sen varaan, että siellä olisi hieno esitys ja mennä paikalla sitä pällistelemään. Arvelin mukaani saada sieltä myös kaksi mariskoolia, joihin isännälle(?!?!?!?!?!?) oli tullut alennuskuponki.

Eilen pamahti postiluukusta minun Sims 3 eteisen lattialle herättäen minut! Ongelma on, etten ole vielä saanut edes kokeilla koko peliä. Minuuttiakaan en ole pelannut, mutta kunhan huomenna kotiin pääsen, niin arvelin illan tuolle pelille pyhittää, siis tietenkin Citymarketin lisäksi. Mielenkiinnolla odotan tätä pelielämystä, sillä en ole Simsiä pelannut ollenkaan konsolilla.

Minun viinilasitkin pääsi perille asti, tosin en niitäkään ole vielä nähnyt. Toivottavasti joku on ne muistanut postista kotiin käydä hakemassa. Ei sillä, että niillä nyt niin kauhea kiire olisi, ihan hyvin olen tähän asti pärjännyt minun rakkailla Iittalan Essence laseillani. Kätevästi menee puoli pulloa yhteen lasiin! Aina voi sanoa, että minä join vain kaksi lasillista viiniä. 😉 Viimeksi tosin ostettiin niin kauhean makuista valkkaria, ettei meistä kumpikaan ole ikään juonut niin hirveää litkua! Rypäleet lupasivat minulle ihan liikoja, toiste ei osteta Espritu de Chilen valkkaria. Yökkistä.  Parempi pysytellä niissä hyväksi havaituissa ikiklassikoissa (onneksi niitä molempia on pänikät kotona :P).

Otsikkoon viitaten vielä joulusta, tai paremminkin ehkä joululahjoista. Minulla ei varmaan ole ainokaistakaan hiusta päässä enää jouluaattona. Niin tehokkaasti saan niitä kiskoa tuppoina päästä. Äärimmäisen hermostuttavaa vihjailua lajoista saa kuunnella lähestulkoon päivittäin! Minen edes voi kauheasti pistää takaisin samalla mitalla, kun minulla on lahjapolitiikka vielä auki jonkin verran. Muutama idea on, mutta niiden toteutuskelpoisuus on vähän auki vielä. Tässä olisi kuitenkin vielä yksi muukin juhlapäivä ennen joulua, ja siihenkin pitäisi jotain keksiä. Molemmat ollaan onneksi vapaaksi saatu se päivä järjestettyä, niin jotain mukavaa siihen pitäisi keksiä. Kalpan peli sattuisi sille päivälle, mutta vastus ei minua oikein houkuttele ja noh, ehkä romanttisempiakin tapoja iltaa on viettää… 😛

Vieläkin on se pipo ostamatta! Vaikka tiedän jo paikankin mistä sitä mennä hakemaan. Meinaa nimittäin korvia paleltaa minun Kalpa pipassa. Se ei ehkä ihan ole suunniteltu enää näihin keleihin.

Olin suunnitellut tälle iltapäivälle vähän geokätkyilyä, mutta eipä se nyt tainnutkaan onnistua olosuhteiden takia. :S Kaipa se on jotain muuta kehittävää keksittävä tähän iltapäivään siinä tapauksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>