Tahmaista on

Kai se on uskottava, että se pimeys jotenkin ihmisen mieleen vaikuttaa. Vaikka nautinkin pimeistä illoista ja kynttilöistä, niin nyt on jotenkin ollut harvinaisen tahmainen ja uninen alkuviikko. Ei oikein mikään tunnu nyt kiinnostavan tai huvittavan. Edelleen ärsyttää asunnon puute ja kahden kodin välillä reissaaminen. Tyttöshampookin loppui isännän luota ja sekos otti päähän. Ei kauheasti huvittanu tuoksua miehekkäälle. 😛

Tänään sain vihdoin selville, mistä voin käydä noutamassa itselleni Svean pipon. Toivottavasti niillä nyt on sitäkin väriä, mitä minä haluan. En uskalla lähdettäni vielä paljastaa, että pipoja varmasti minulle riittää. 😀 Apteekkiin pitää myös huomenna suunnistaa, ainut ongelma on vain se, että olen autuaan unohtanut mitä minun piti sieltä ostaa! Miten voi ihmisellä olla näin lahopää… Varmaan pittää mennä sinne pällistelemään, niin josko se muistuisi mieleen mitä sieltä halusin.

Tilattiin tuossa juuri Sims 3 Xboxille verkkokaupan suoramyynnistä. En millään malttaisi odottaa, että se kotiin sieltä tippuisi, vaikkakin olen peliä PC:llä pelannutkin. Saanpahan sisustaa ainakin pelissä, kun ei näytä nyt siltä, että oikeaa kotia pääsisin sisustamaan. En ole kyllä ehtinyt oikein viime aikoina mitään pelaamaan. Vieläkin odottaa GTA IV minua tuolla hyllyssä lähes koskematta ja zombejakaan en ole pelannut boxilla läpi. Mutta kunhan joululoma alkaa, silloin minä aion keskittyä rentoutumaan, en höyrytä turhanpäiväistä. Muutaman päivän ainakin otan ihan rennosti ja teen vain sellaisia asioita mitkä hyvältä tuntuu. Alkaa tämä kahden työn ja kouluasioiden yhteen sovittaminen nyt tuntua siltä, että loma olisi todella paikallaan.

Nyt kirjan pariin hetkeksi. 😛 Piti aloittaa viimeisein Harry Potter uudestaan, että kärsii mennä elokuvaa katsomaan, että edes jotakin siitä muistaa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>