Hiusongelmia ja Mikki Hiiri -kenkiä

Minä olen nyt onnistunut kehittämään näistä kutreista itselleni ihan suuremman luokan ongelman. Tai ei kai tämä nyt varsinaisesti mikään ongelma ole, mutta kuitenkin. Siis minähän olen jo pidemmän aikaa halunnut vaaleita hiuksia, tarkalleen ottaen kohta puolitoista vuotta. Asiassahan on päästy sen verran eteenpäin, että vaaleite raitoja on päähän ilmestynyt useaan otteeseen ja joka kerta aina enemmän. Nyt kuitenkin arvelin, jotta uskaltaisiko tähän ryykästä ihan itse vaalennusaineen. Lopputulos on nyt se joka tässä eniten mietityttää. Raidallinen siitä tulee varmasti, mutta se ei nyt ole se ongelma, vaan se, että minen tosiaankaan halua tähän päähän mitään oranssin/pissin värisiä länttejä. No nyt siellä joku miettii jo, että eikö se voi mennä kampaajalle. No kyllä se voi. Mutta se maksaa mansikoita tai ehkä paremminkin ihan jo mansikkahilloa. Koska joulukin on jo niin lähellä, niin on pakko vähän katsoa mihinkä sitä euronsa tunkee, toisekseen ainakin satanen pitäisi olla tämän pituisten hiusten vaalennukseen. Pari kertaa olen kotona värinpoiston tehnyt ja niistä silloin ihan kohtalaisen vaaleat tuli (peroksidiblondiksi en missään nimessä haluaisikaan), mutta minun hiukset oli silloin huomattavasti paremmassa kunnossa. Nyt näitä irtoaa jo valmiiksi ihan tarpeellinen määrä.

Minä tässä aikani kuluksi yhtenä iltana vähän nettiä selailin ja satuin (ihan vahingossa siis) päätymään Birkenstockin sivuille. Ja kauheeta. Niille on tullut ihan kokonaan uusi mallisto Mikki Hiiri kuviollisia työkenkiä. Minulle iski samantien melkein pakottava tarve niistä monoista. Tosin ihan vielä se ei aiheellista ole, kun sen verran hyvässä kuosissa on edellisetkin pinkit hipot, mutta varmaan ensi syksynä on suunniteltava uusien popojen ostamista, sillä alkaa noilla kengillä olla jo maileja silloin sen verta talsittu. Kengät kun pitäisi uusia vuoden välein ja minulla on jo nyt ihan tarpeeksi ongelmia selän ja toisen nilkan kanssa.

Tänään käytiin vähän kaupoilla ja minä yritin suorittaa vaivihkaista joululahja vihjailua. (Kuulemma niitä ideoita on jo ihan riittävästi, mutta minä nyt muutaman annoin lisää, ihan vain noin esimerkin vuoksi.) Minun on kauheasti tehnyt mieli vaaleanpunaisia Reinoja. Aluksi halusin ne ruskeat, mutta kun niitä nyt saa pinkkeinäkin, niin miksipä minä en sen värisiä haluaisi. Ei kuulemma mikään yllätys ollut tämä minun värivalinta. Yritin ehdottaa myös sellaista puolen metrin korkuista superihanaa Ihaata. Kuulemma se ei ainakaan meidän sängyssä nukkuisi. Kummallista, mitenkä joku voi kuvitella että semmoinen suloinen otus voisi lojua yöt lattialla? :O Minulle ilmoitettiin, että jos iso Ihaa tulee petiin, isäntä menee sohvalle. Pöyristyttävää. Kyllä sellainen Ihaa olisi ihan hyvin sopinut meidän viereen. (Ainakin minun mielestä…. :P)

Taas jäi kaikki viime tippaan ja piti tuossa väkertää koulutehtäviäkin viime tipassa, toinen blogi (koulun) on ihan retuperällä. Pitäisi tavoitteitakin harjoittelun osalta täydentää.. Blaah. Tänä iltana en kyllä jaksa enää tehdä mitään niiden eteen. Alkaa jo tuntumaan, että välillä olisi ihan kiva olla koulussakin. Meinasi tuossa äsken iskeä ihan hirmuinen opiskelu motivaatiokin! Jospa saisin siitä kevään pidettyä kiinni, tiukasta rutistuksesta huolimatta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>