Day 17 – Your favourite birthday

Tässä vaiheessa ne syntymäpäivät ei ehkä enää ole niin hauskoja (siis minähän olen lopettanut vanhenemisen jo kolme vuotta sitten…:P). Ei vainenkaan, parhaat synttärikemut olen varmasti viettänyt viime keväänä, kun juhlin niitä läheisimpien ystävieni kanssa ensin kotona asiaan kuuluvine tarjoiluineen (täytekakkua ei kyllä ollut, koska minä en siitä tykkää, mutta kummisedän tekemää maailman ihaninta voileipäkakkua kuitenkin). Iltahan venähti sitten ihan pidemmän kaavan kautta Kuopion yöelämään

Ei minulla oikein illasta sen kummempaa kerrottavaa ole, kuin tunnelma ja fiilis olivat korkealla ja kaikilla oli hauskaa (ainakaan kukaan ei missään nimessä valittanut, että olisi hirmuisen tylsää. :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>