Day 16 – Your favourite memory

En ehkä lähtisi erittelemään mitään erityistä yhtä lempimuistoani. Ensinnäkin tämä on taas niitä vuosituhannen yksityisimpiä aiheita, että tuskin tästä kovin pitkää postausta aikaiseksi saan.

Ehkä ne mieluisimmat muistot liittyy kaikki jollakin tapaa matkustamiseen. Ensimmäistä kertaa omin nokkineen ulkomailla oli ainakin mieleenpainuva reissu. Kesällä -06 vietin viikon Kreikassa (oho, yllätys…) Korfun saarella, Arillaksen pikkuruisessa kylässä.

Oikeastaan voisin nostaa kaikki Kreikan matkani niihin mukaviin muistoihin. Myös viime talvinen Tallinnan matka siskoni kanssa oli ehdotonta A-luokkaa kaikkine kello kolmen (aamuyöllä) tapahtuvine epilointeineen ja vaahtokylpyineen kuohuviinillä.

Parempi ehkä sanoa, että kaikki matkat joita olen eläissäni tehnyt ovat olleet mieleenpainuvia, mutta suurin osa muistoista on sen verran henkilökohtaisempia, ettei niitä nyt ihan tänne tarvitse kirjoittaa.

Mukavia muistoja liittyy myös ystävien kanssa tehtyihin mökkireissuihin ja illanistujaisiin. Varsinkin perheen pikkujoulut (ja muutkin kemut) ovat yleensä olleet muistojen kannalta hyvin hedelmällisiä. Kiitos ihanien kummien ja mahtavaien tarjoilujen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>