Markkinahumua

Käytiin tänään nopsaan Savolaisten markkinoilla Kuopiohallissa ja päälimmäiseksi siitä reissusta jäi mieleen (ja suuhun) toffee! Ostettiin englantilaista toffeeta, kallista oli kyllä kuin mikä, lähes kolmekymppiä kilo, mutta oli todella worth of every penny. Muutama maistiainen ostettiin kuten strawberry cheesecake ja after eight fudge, jotka osoittautuivat parhaiksi meidän viidestä toffeepalasta. Tietenkin kristillinen tasojako on toffeiden suhteen suoritettu. 😉 Ei niitä kyllä mörkökään syö suurta määrää, on ne niin imeliä.
#18 Tohveeta

Tarttui sieltä mukaan vähän muutakin, kuten kymmenellä eurolla mausteita. Viisi pussukkaa ostettiin, joista kaksi oli kylläkin dippiä varten. Homejuusto ja sweet chili. Veikkaisin, että saan homejuuston napostella ihan yksinäni. 😉 Paprikajauheesta ja ruohosipulista nauttii kyllä ihan kumpikin osapuoli.

Ostin myös joulukortit jo nyt, kun halvalla sain. Tosin ehdin ne ehkä hukkaamaan keskimäärin neljätoista kertaa ennen kuin niitä voi edes ruveta lähettämään. Jos tänä vuonna lähettäisi ne vähän aikaisemmin kuin viimeisenä mahdollisena hetkenä, kuten kaikkina muina vuosina. Myös Nomination koruun löytyi kaksi uutta palaa markkinoilta. Melkein olisi voinut niillä hinnoilla muutaman enemmän ostaa. 🙂 Kuitenkin päädyin vain uuteen kirsikkapalaan (niitä ei koskaan voi olla liikaa) ja pääkallo palaan (olen näköjään tosiaan oikein megateini… :D)

Nyt vähän laadukasta viihdettä telkusta ja pööpöilyä. 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>