Jogurttia, musiikkia, elokuvia ja kivoja juttuja

Tämän postauksen voikin aloittaa purnauksella. Nimittäin ostin alkuviikosta Prismasta banaani-mustikka jogurttia (Ingmanin). Se on pitkään ollut yksi minun lempijogurteistani. Siinä ei ole klönttejä ja se maistuu ihanalle, plus sisältää vielä omega-3 rasvahappoja, vaikka on lähes rasvaton jogurtti (rasvaa o,2 %). Kaikin puolin hyvä setti siis. Ostin tätä kyseistä nannaa aikomuksenani ottaa sitä töihin evääksi. En nyt sen kummemmin purkkia käsissäni pyöritellyt kaupassa, katsoin että päiväystä on 19.11 asti, eli siis priimaa evästä. Töissä huomasin, että purkki oli ”turvonnut”  – pohja oli muuttunut pyöreäksi, samoin kansi. Käynyttähän se oli. Lähetin reklamaation Ingmanille ja odottelen nyt vastausta sieltä. Kylmäketju ei nimittäin missään vaiheessa katkennut ja kotona odottava toinen purkki käyttäytyi täysin samoin. Muut samalla kertaa ostamani jogurtit olivat ihan tolkussaan myös. Katsotaan, kuinka ne asiaan Ingmanilla ottautuvat.

Jatketaan ruoka aiheisella asialla. Löysin pari päivää sitten uusimmasta Ruokapirkasta kanasalaatti reseptin, jota tuunasin tänään mieluisammaksi. Tuli muuten aika nannaa, vaikka itse sanokkin. Keitin pastaa, paistoin kanan filee suikaleita, paprikaa, punasipulia, suolakurkkua, aurinkokuivattua tomaattia ja aprikoosia. Ainekset sekaisin kulhossa ja perään Creme Bonjour:in sipulisekoitusta. Ruokaisa eväs ja ei tarvinnut erillistä kastiketta. Ohjeessa oli vielä homejuustoa, jota murentelin omalle lautaselleni, kun isännälle se kelpaa lähinnä vain pizzassa. Seuraavan kerran arvelin kokeilla tonnikalasalaattia sweet chili kastikkeessa olevasta tonnikalasta. Joskus olen sitä töihin evääksi väkertänyt, niin arvelin josko se maistuisi muillekin kuin minulle. 🙂

Olen melkoisen varma siitä, että minusta on tullut uudestaan teini. Tai ehkä koska minulle jäi se teini-ikä kokonaan joistakin syistä elämättä, niin nyt se on sitten elettävä. Jos ei muuten niin musiikissa. On nimittäin viime aikoina soineet Reckless Love ja Jimi Constantine tässä ja keskustan asunnossa. Eilen tuli kommentti, kun ilmoitin halustani kuulla yhden kappaleen ennen lähtöä (Back to Paradise), että eipä ollu vaikea arvata. Ystäväni ilmoitti minulle töissä kun kerroin uudesta musiikillisesta löydästäni, että kaikkea muuta olisi voinut odottaa, mutta tähän ei osannut varautua ollenkaan. En kuulemma ole ihan ko bändien kohdeyleisöä… Jännä juttu… ;D Tykkään kyllä Jonna Geageastakin, vaikka alkaa ärsytti sen renkutukset. Siedätyshoito Ylex:ltä näyttää toimivan. 😛

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nSRXBW1ER7c[/youtube]

Nyt kun tätä uutta konetta on tullut vajaan viikon verran käytettyä. Niin en ole muuta kuin tyytyväinen ostokseeni. Vaikkakin omppu meinaa hävitä minun valkoiseen karvamattoon ja isäntä ei suostu kantamaan minun tietokonelaukkua. Muutamia pulmia on kuitenkin ollut – USB portteja on vain kaksi. Ja toiseen kun tuikkaa mokkulan, niin vähissä ovat sen jälkeen. Tosin minulle varmaan eilen tilattiin oma USB-hubi varustettuna Mikki Hiiren kuvalla. Luultiin myös, ettei minun pokkarista voi siirtää kuvia ollenkaan koneelle, kun se ei toiminukkaan samalla lailla ku Linuxilla ja Winukalla. Tässä MacBookissa kun ei ole muistikortin lukijaakaan. Sitten äsken kuvia siirrellessäni huomasin, että koneessa oli ihan oma ohjelma kyseistä toimintoa varten. Kerittiin jo miettiä ulkoisen lukijan hankkimista. Akun kesto on uskomaton! Kaikki mahdolliset ohjelmat jauhaa päällä yhtä aikaa ja silti akku kestää kuutisen tuntia kevyesti! Optimi on kai lähemmäs kymmentä tuntia, mutta ei minun käytöllä. Tälläkin hetkell on auki Spoti, selain (Chrome – paras kaikista…(vähän mainosta :D)), sähköposti, VLC player ja mokkulan ohjelma. Näppäimistöä ja touchpadia rakastan ja toivon, ettei minun tarvitse palata enää vanhuksen käyttäjäksi.  😛

Adoptoin isännältä ompukan oman hiiren, hänen tassujaan se ei miellyttänyt ja totta on kyllä, että totuttelua se vaatii. Mutta se on kaunis! Toinen ongelma on kyllä se, että yksinkertaisesti unohtaa käyttää oikeaa hiirtä. 😀 Tämän omenan touchpad on vain niin toimiva ja siinä on niin monta omaa funktiota, mitä ei tavallisissa touchpadeissa ole. Vaikea selittää, se on melkein itse koettava.

Joku tonttu on keksinyt, että marraskuussa ei saa ajaa partaa! Tämä ilmoitettiin minulle eilen, on kuulemma parranajokielto koko marraskuussa! Ei muuten ole, tästä käytiin lyhyt mutta tiukka sanainen keskustelu, mitä mieltä MINÄ olen arkiparrasta. Toivon kovasti, että viesti meni perille. 😉

DealExtreme:n paketti saapui vihdoin tänään! Siellä oli hönttipossu! Kai se on tunnustettava, että minä olen tuon lisänimen jotenkin onnistunut itselleni hankkimaan. (En siis voi käsittää ollenkaan, että mitenkä on mahdollista, että olisin hömelö tai possu… Näin kuitenkin ilmeisesti on.) Joka tapauksessa sain valkoisen avaimenperä possun, jonka kärsässä on ledi. Tämän lisäksi sain myös Super Mariosta tutun sienen, kun entinen nalle, joka killui avaimissa oli melkolailla kuollut. Tämän lisäksi adoptoin muutaman ledin isännältä, kun olin melko varma, ettei nuo värit olleet hänen mieleensä. Leppäkerttu magneetit pääsivät suoraan jääkaapin oveen ja Nintendo DSi:n pinkkiä tikkua on jo ehditty kokeilla.

Eilen sain Kaunotar ja Hirviö leffan. Tänään arvelin sitten tapittaa sen ennen saunaan menoa. Oonhan minä nähnyt sen sata kertaa muksuna, mutta en minä muistanu, että se on niin surullinen! Kauheeta, oon varmaan hirmuisen säälittävä otus, kun lasten piirretyissä joutuu itkemään. :S Sain myös Harry Potter ja puoliverinen prinssi leffan, jonka katsominen on tässä juuri työn alla. Huomenna arvelin etsiskellä Herculeksen ja Notredamen kellonsoittajan. Herculeksen haluan nähdä Piinan ja Paniikin takia, sillä ne on sen elokuvan parhaat hahmot. Muutenkin yleensä tykkään aina enemmän sidekickeistä kuin päähenkilöistä.

Perjantaisinhan kuuluu vähän herkutella, varsinkin jos on ollut rankka viikko ja muuta mukavaa. Ostin tänään uusia M&M peanut nameja. Voih, olin unohtanut miten ihanilta ne maistuu. Tavallisia nämä olivat, mutta olivat pakattu sellaiseen joulu edition pakettiin. Vieläkin haaveilen siitä risteilystä – noista nameista kun tulee aina risteily mieleen, kun ei niitä yleensä raaski muuta kuin sieltä ostaa. 😛 (Tuossa googlaillessani bongasin cookie reseptin johon tulee M&M namusia, varmaan joutuu kokeilemaan…)

Nyt takaisin taikamaailmaan kera suklaiden 🙂 Tai sen verran voisin vielä mainita, että löysin taas yhden uuden lemmikki ehdokkaan, tai oikeastaan kaksi – ehdotin ensim opossumia. Se googlattiin, ei kelvannu. En käsitä miksi, pieni ja söpö, ei vie paljon tilaa, vähän niinkuin minä. 😉 Toinen oli lammas. En kuulemma saa sitäkään, se ei nimittäin kuulemma ole lemmikki. MInusta se voisi ihan hyvin olla. Minun mielestä jälleen kerran minulle oltiin kohtuuttoman julmia. 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>