Day 14 – Somewhere you’re always wanted to go

Ei ole varmaan kauhean vaikea arvata mikä se paikka olisi… On tainnut jo muutaman kerran tässä blogissa vilahtaa. NEW YORK, NEW YORK!!

Kuinka voisin ihanana syysaamuna vaeltaa Central Parkissa, kuinka voisin koluta kaikki ihanat kaupat, kuten Victoria’s Secretin ja kaikki ihanat kosmetiikkakaupat! Guessin outlet… Ja kuinka kaikka on NIIN paljon edullisempaa kuin täällä? 70 dollaria Guessin laukusta, josta täällä joutuisin maksamaan yli 200 euroa. Voih, tyhjän matkalaukun kanssa lähtisin reissuun ja tulisin takasin kahde täyden laukun kanssa. 😛

Ja entäs kaikki ihanat ravintolat? Ja ruokakaupat, missä on paljon kaikkea sellaista mistä Suomessa voi vain haaveilla? Kuinka ihana olisi käydä katsomassa musikaalia Broadway:lla? En ehkä voi jatkaa edes tätä listaa, sen verran iskee kauhea matkakuume tuohon kaupunkiin. Myös eläintarha pitäisi ehdottomasti käydä katsomassa ja aika monta muutakin paikkaa.

Ehkä vielä koittaa sellainen kaunis päivä, että pääsen tuohon Isoon Omenaan. :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>