Day 12 – What’s in your bag

Minun laukun on oltava mahdollisimman iso, että sinne mahtuu aina kaikki tarpeellinen roju. Yleensä siellä matkustaa iOmpukka, avaimet, kalenteri, bussikortti, bussiaikataulu, purkkaa, kalenteri, spray deodorantti ja pieni meikkipussukka, jossa on puuteri, huulikiilto ja huulirasva, sekä poNpula. Tietysti matkassa kulkee myös kukkaro, joka on pikkuriikkinen, enkä laittanut sitä kuvan kahdesta syystä, ensinnäkin ihan puhtaasti unohdin ja toisekseen se on valkoinen ja ihan tolkuttoman likainen. Enemmänkin se on harmaa nykyisin. Hirmuisen hyvä idea oli aikoinaan, edes ostaa valkoinen kukkaro. Näiden lisäksi laukussa pyörii mös silmälasien puhdistusliina, jonka isäntä avokätisesti minulle lahjoitti, kun hermostui siihen, että aina olin hänen liinaa lainaamassa. En voi käsittää, mitenkä voi ihmisen silmälasit aina olla niin likaset!

Oikeastaan on melkein turha laittaa tähän kuvaa laukustani. Se nimittäin muuttuu  mieleni mukaan. Niitä on nimittäin ehkä pari(kymmentä) kertynyt joskus komeroon. Ja jotenkin ehkä vähän vahingossa aina uudenkin joudun ostamaan… 😛

Melkein meinasin taskulampun unohtaa! Koskaan ei tiedä, milloin pimeys iskee, niin on hirmuisen hyvä olla aina lamppu mukana! Toinen syy on siihen ihan puhtaasti geokätköily, joka on kyllä viime aikoina jääny ihan luvattoman vähille. (Huomenna voisin heräämiseni jälkeen mennä vähän tönkimään…)

Näiden tavaroiden lisäksi mukana on yleensä sekalainen seurakunta muuta tavaraa. Tällä hetkellä kassista löytyy yksi kansio työharjoittelujutuille, uusin Cosmopolitan (ei saa kysyä miksi…) ja penaali, koska aamulla kävin tentissä. Yleensä sieltä löytyy myös hirmuinen läjä kuitteja. Tavaraa kulkee mukana myös senkin takia isot määrät, kun pitää kahden asunnon väliä jatkuvasti kulkea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>