Day 11 – What you wore today

Nyt jatketaan tätä kolmenkymmenen päivän haastetta siitä pisteestä mihin silloin lauantaina siis jäätiin. Aiheena on siis vaatteet ja varmaankin tämä postaus vaatisi kuvia minun päivän pukeutumisestani. Niitä ette nyt kyllä saa. Tulin juuri iltavuorosto pissipussien ja avanteiden keskeltä ja voin kertoa, ettei oloni ole hehkein.

Anyway, kolmet eri rytkyt on minulla tänään ehtinyt päällä olemaan. Olisin varmaan jo neljänsiin vaihtanut, jos vain olisin muistanut ”pupuhousut” (valkoiset veluurihousut) mukaani kotoa ottaa. Aamupäivä siis neppailtiin pyjamanhousuissa, joissa on maailman söpöin kisuli kuvia ja tekstinä a real wild cat. Kissa siis kuvassa nukkuu, että hirmuinen villikko. 😀

Töihin tepastelin tumman violetissa trikoomekossa, jonka helma loppuu ennen polvea. Jalassa mustat legginssit ja melkein aidot Uggsit. Varpaat kastu muuten aika iloisesti kun tänne kakkoskotiini vesisateessa marssin.

En tiiä, tarviiko tuosta työvaatetuksesta niin kamalasti kertoa…. Eiköhän ole kaikille aika perussettiä, mimmosissa vermeissa sairaanhoitajat töissään kuleksii… 😀 Onneksi ei tarvitse niitä karmaisevia mekkoja päälleen pukea. Työkengistäni olen kyllä ylpeä – ne on nimittäin semmoiset Birkenstockin vaaleanpunaiset virtahepo kengät. Pinkillä pohjalla virtahevon puolikkaat kengissä, toisessa kengässä peräpää ja toisessa kärsäpää. Tai ei kai virtahevolla ole kärsää, mutta miksi sitä kuonoa nyt haluaa kukin kutsua.

Tästäpä setistä on hyvä siirtyä jälleen yökkäriin. Kauheesti ei tarvii työpäivinä vaatteitaan miettiä ja toisaalta en minä kamalasti jaksa arkena niistä muutenkaan stressata. Sitä mitä kaapista puhtaana löytyy, niin hyvä on. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>