Lyhyesti – MacBook

Tiedän, minulla on sata päiväkirjoitusta tekemättä, mutta nyt on ihan oikeasti hyvä syy! Tai siis monta hyvää syytä tarkemmin ottaen…. Ensin arvelin pasteta ne kaikki jutut samana päivän, mutta tulin tänään siihen tulokseen, että jatkan huomenna siitä mihin jäin. Kukkaan ei muutaman päivän päästä muista, että pari päivää jäi välistä, eihän? 😛 Niin sitten nämä miljoonan dollarin arvoiset selitykset. Lauantai oli siis ensimmäinen ilta kun tämä jäi väliin, noh silloin oli ne halloween karkelot. Hirmuisen huiput juhlat oli, ja siinä juhlahumussa saattoi unohtua sellaiset maalliset asiat kuin blogit… No sunnuntaina olisi asian voinut paikata, mutta kaikki varmaan tietää, kuinka juhlista toipuminen on rankkaa ja vie voimia. Ihan siinä määrin, että voi maata koko päivän isännän olohuoneen lattialla, välillä torkkua ja kattoa National Treasure leffoja. Siihen sivuun oli kyllä pitäny käydä Prismasta hakemassa suklaata ja pöllö-öljyä riittävä määrä. Muuten ei siitä päivästä olisi tullut yhtään mitään. Sitten tuli maanantai ja minulla oli jo kaksi postausta rästissä ja maanantainkin postaus tekemättä. Sain puhelun. Lakas oli vihdoin Kuopiossa ja valmiina saapumaan luokseni! Harmi vain, että minä olin järjestänyt itselleni tuplavuoron ja jouduin lykkäämään lakkaan noutamista. Vakaa aikomukseni oli postauksen hoitaa, mutta yksinkertaisesti olin kuoleman väsynyt. Tänään on tiistai ja neljä postausta on tekemättä. Ja tuota noin. Lakas tuli tänään. Tarkalleen ottaen 20 vaille yhdeksän elämääni astuin MacBook. Kauneinta, mitä olen koskaan nähnyt (ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä…)!

Tämä ilta onkin mennyt tämän kanssa askarrellessa ja ihan ei oikein vielä ota onnistuakseen tämä uusi käyttis ja kaikkien pikkujuttujen tekeminen. Touch padin säätäminenkin on vielä tekemättä. Laitoin nimittäin asiat tärkeysjärjestykseen, eli asensin lemppari selaimeni (Chromen) ja tietenkin messengerin koneelleni ensimmäisenä. Tai oikeastaan se ei ihan ole se mese mihin olen tottunut, vaan semmoinen ankkahärpäke (oli sillä joku hienompiki nimi, mutta ankka kuulostaa söpömmälle).

Varmaan minä saisin koko ensi yön kulumaan tämän koneeni kanssa, mutta nukkua varmaan jossain välissä pitäisi, kun on muutama yö nyt tullut kukuttua niin vähillä unilla. Viime yönä olisin saanut melkein kahdeksan tunnin unet, mutta ei nukkumisesta meinannut oikein mitään tulla.

Ehdin tänään myös kummityttöni luokse. Neiti oli tällä kertaa oksentamatta minun syliin. Varmaan oli ensimmäinen kerta tämän meidän kahdeksan kuukauden tuttavuuden aikana. Myös minun ihanat taksimies kynttilät miellyttivät pikkuneitiä. Kovasti olisi halunnut tutkia tarkemmin pakettien sisältöä, mutta katsottiin parhaaksi olla syöttämättä PartyLite:n kynttilöitäni mukerolle. Vielä en päässyt kynttilöitäni polttelemaan, kun kotiin päästyäni nakotin sohvan nurkassa lukien hömppää ja odottoen postisetää. Tai Leikolan sanoja lainatakseni Itellamiestä. Sieltä tulikin täti ja siinä vaiheessa olin jo melkein hermoni menettänyt odottamiseen.

Kävin ostamassa Gigantista koneelleni uuden laukunkin. Vanhaa ei oikein voinut käyttää, kun se on suunniteltu 15,4 tuumaiselle lämiskälle. Onpahan säilytyspussukka sillekin nyt. Päädyin suloiseen vaaleanpunaiseen (oli varmaan tosi yllättävä värivalinta…) Gollan laukkuun. Minun onneksi laukku oli viimeinen ja siinä oli tahra, niin sain aika huiman alennuksenkin ko laukusta. Minua se ei mitenkään haitannut ja tahrakin oli putsattavissa.

Oli muuten varmaan ensimmäinen kerta, kun luin oikeasti ajatuksen kanssa ohjekirjaa! Puoliväliin pääsin Macin mukana tullutta opasta ja tässä käyttäessäni olen todennut (sadan kysymyksen esittämisen jälkeen isännälle), että on varmaan ihan viisasta lukea koko kirjanen.  😀

Jotta en mitenkään taas saisi tungettua kaikkea mahdollista samaan postaukseen, niin kirjoitanpa vielä tämänkin. Olen varmaan jotenkin myöhäisherännyt, tai siis olen kyllä ollut ko bändistä tietoinen jo ihan hyvän aikaa ja monia vuosia, sillä onhan kyseessä kuopiolainen ilmestys. Nimittäin Reckless Love. Tänään ajelin uuden ompukkani kanssa tänne keskustaan ja satuin siinä Nrj:tä kuuntelemaan pitkästä aikaa, tuli sieltä hitti vai huti äänestys. Siinä oli tämän ko bändin biisi Back to Paradise ja en vaan voinut olla kääntämättä volanamikkaa kovemmalle (ja se oli mahdollista Benny Benanssin Satisfactionin jälkeen… :P). Suoraan pääsee tuo minun Spotify:n soittolistalle (joka muuten on vielä asentamatta!).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h30JrKfvvpI[/youtube]

Toinen mainitsemisen arvoinen kappale on My Chemical Romance:n Na na na, joka ei kyllä enää mikään uusi enää ole, mutta kertakuunteluja on nyt ko biisille sen verta kertynyt, että olen kappaleesta alkanut tykkäämään tosissani. Tämän video nähtiin telkusta, mut juutuubista löytyi mielestäni vieläkin parempi versio.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Zm8xIo_2Aok[/youtube]

Uusi harjoittelu on jälleen alkanut ja taas on opeteltava uuden paikan tavoille. Kirjaukset esimerkiksi meni jollain muotoa eritavalla tuolla, kuin aikaisemmalla osastolla. Pitää vaan muistaa kysyä kaikki, eikä pitää mitään itsestään selvyytenä. Uusia juttuja tuli jo jonniin verran tänään ja onhan mulla seittemän viikkoa aikaa opetella yhtä ja toista.

Varmaan mä unohdin kirjoittaa tähän nyt jotakin oleellista, jota olin arvellut kirjoittaa. Ehkä asian voi korjata, vaikka huomisessa postauksessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>