Day 10 – Your siblings

Tässä tulis hirveen .lyhyt postaus, jos vaan kirjoittaisin tähän, että niitä ei ole. Niinku se melkein totta onkin, ei minulla nimittäin ole ainuttakaan biologista sisarusta. Kuitenkin minun kummien lapsista on tullut minulle niin läheisiä, kun heidän kanssaan olen koko pienen elämäni melkein viettänyt, niin pidän heitä sisaruksinani. Tällöin voisin sanoa, että minulla on 23- ja 21-vuotiaat siskot ja 13-vuotias veli. Jälleen kerran en kuvia lisäile, sillä koko maailman ei tarvitse heitä tunnistaa ja lupaakaan ei siihen ole. 😀 Mielestäni jo yhdessä postauksessa olen heistä kirjoittanut, oten, en sen suuremmin viitsi tässä edes ruveta heitä esittelemään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>