Onnellinen koodin omistaja

Seurantakoodi, onko mitään ihanempaa asiaa maailmassa? Ei ainakaan tällä hetkellä. Sain nimittäin tekstiviestinä ilmoituksen, että minun rakas Ompukkani on siirtynyt postin hoiviin. Ei tosin kovin lohduttavalta näyttänyt, kun katsoin seurankoodilla juuri äsken pakettini tilaa, ja se näyttää, että olis Ruotsissa (mistä lähtien Soneran varasto on ollut Ruotsissa?!??!), tosin päivämäärä oli 8.10 ja kellon aika 10:45, jolloin en ollut vielä edes tehnyt tilausta koko koneesta. Katsellaan aamulla uudelleen, että missä se paketti luuraa. Tuskin huomenna kuitenkaan vielä kotiin sitä saan, kiitos ihanan postin lakkoilun. Vähän voisin avautua asiasta, kun vielä ulosmarssit ovat laittomia. Huomenna tilanne kai vielä pahenee. Minä piru vie vaikka melon sinne Ruotsiin hakemaan omppuni kotiin. 😛

Tuli tästä pariskunnasta ihan kertalaakista tänään ompukka pari. 😀 Nyt on molemmilla iOmpukat ja isäntä osti itselleen tänään MacBook Pro:n, sekä siihen vielä Magic Mouse:n. Hiirulainen ei herran mieleen oikein ole, ja oikeestaan vähän toivon, ettei siitä mieluista tulekkaan, sillä olen ilmoittautunut vapaaehtoiseksi adoptoimaan hiirulin. 😉

Tänään kuulin radiosta, että Sims kolmonen on ilmestynyt Xboxillekin! Taitaa mennä aika pikaiseen hankintaan kyseinen peli. PC:llä mä olen sitä jo kokeillutkin useampaankin otteeseen, mutta jotenkin ehkä konsolilla pelaaminen on kivempaa. Ainakin Playstation kakkosella toimi simsi ihan hyvin. Tosin mulla on sillä semmoinen Autiosaari versio, eikä mitään varsinaista peliä.

Vähän meinasin hajota tänään kun luin tämän jutun tänään. Ei voi kukaan oikeasti olla tuota mieltä! Eikö se juuri ole ihmisten rikkaus, kun ollaan erilaisia. Verenpaine nousi varmasti jo vaarallisille riskirajoille. En sitä sano, että ylipainolle ei mitään pitäisi tehdä. On kuitenkin olemassa syitä, ettei ylipainolle vaan voi mitään. Jotkin lääkkeet ja sairaudet esimerkiksi aiheuttavat painon nousua. Toki jokainen voi vaikuttaa painonhallintaansa, mutta se on IHAN JOKAISEN oma asia, eikä kenelläkään ole oikeutta arvostella toista ulkonäön perusteella.

Tänään tein elämäni ensimmäisen työvuoron sairaalassa siten, että sain siitä palkkaakin! Uskomaton fiilis oli aamulla, kun osastonhoitaja pyyti minua töihin illaksi. Olin vierihoitajana potilaalle ja palkkan sain koko ajalta. Tästä on hyvä jatkaa, ja varmaan jatkossa olisi mahdollisuuksia päästä heille uudestaankin. Toivoin saavani jalkaa oven väliin ja ilmeisesti olen asiani hyvin hoitanut, kun minua töihin pyydettiin. Tänään oli myös harjoitteluni loppuarviointi, ja se meni loistavasti. Sain hyvät arvostelut ja kouluarvosanalla vitosen (asteikko 1-5) harjoittelustani. Ei oo helppoa olla hyvä… 😉 Tein kyllä oikeasti töitä tuon arvosanan eteen, halusin olla hyvä ja aktiivinen. Huomenna viimeinen päivä harjoittelussa ja maanantaina siirtyminen uuteen paikkaan. Oikeastaan alkaa minustakin tuntumaan pikkuhiljaa, että koulussakin olisi kiva käydä välillä. 😛 Tai ainakin jos olis edes jonkinlainen tauko näiden harkkojen välillä, mutta ei ole edes sitäkään.

Huomenna muutaman tunnin verran töitä ja sitten ansaitulle viikonloppu vapaalle. Lauantaina tiedossa virkistäytymistä bileiden muodossa ja ilmeisesta tarkoitus olisi myös tarkastaa Kuopion yöelämä. Ei huono sinällään, sillä edellisestä kerrasta on ihan LUVATTOMAN kauan aikaa…. 😛 Siitä raporttia sitten myöhemmin. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>