Day 09 – Your beliefs

Piti ihan ensimmäisenä kattoa sanakirjasta, että millaista uskomusta belief sanalla haetaan. Se on siis ihan vain sananmukaisesti uskomus, luulo, tms. Minkälaisia uskomuksia minulla sitten on…. Joulupukkiin en usko, enkä pääsiäispupuun tai hammaskeijuun. (Toivottavasti tätä ei kukaan lapsi lue…. :D)

Enemmänkin uskon sellaisiin asioihin, kuin kuoleman jälkeiseen elämään, Jumalaan, rakkauteen ensi silmäyksellä ja että jokaiselle on tässä maailmassa joku, joka rakastaa. Kuoleman jälkeisen elämän usko ei minulla kumpua niinkään kristinuskosta, vaikka sellaisen kasvatuksen olenkin saanut. Enkä varsinaisesti usko kummituksiinkaan, joten en tarkoita, että täällä kuoleman jälkeen henkinä vaeltelisimme. Enemmän niin, että sitä palaa suojelemaan rakkaitaan ja ikään kuin katsomaan heidän perään. Kun meistä kaikista aika jättää, voimme jälleen olla yhdessä. Ainakin toivon vielä tapaavan äidin.

Uskoani Jumalaan en aio käsitellä enempää, kuin näillä lauseilla, mitä olen jo aiheesta kirjoittanut. Se on äärimmäisen yksityinen asia, eikä minulla ole aikomustakaan jakaa sitä koko maailman kanssa.

Koska olen paatumaton romantikko ja tykkään kaikesta hömpästä, sekä myöskin käsittelen paljon tunteitani. Uskon rakkauteen ensi silmäyksellä. Mielestäni myöskään kenenkään ei tarvitse, eikä ole tarkoitettu olemaan yksin. Tästä syystä tykkään ajatella, että jokaiselle on jossakin joku. Eri asia osaako tätä rakkautta koskaan vaalia ja kunnioittaa niin hyvin, että se kestäisi ajasta ikuisuuteen.

Varmaan olisi vielä vaikka mitä muitakin uskomuksia, mutta tässä nyt nämä, jotka ensimmäisenä mieleen tulee. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>