Day 08 – A moment

Lämmin ja kostea ilma lyö kasvoille, hiekkaa varpaiden välissä, kylmää retsinaa, pimeääkin pimeämmät yöt…. Yrttien tuoksu. Ihanat mehukkaat tomaatit, vitivalkoinen leipä ja tsatsiki. Missä ollaan? Mikä hetki? Yöllä kaskaiden siritys, aaltojen kuohunta, ei kiire mihinkään.

Kreikka.

Hetki piti miettiä, mistä hetkestä haluaisin kertoa. Kertoisinko jostakin iloisesta ja onnellisesta hetkestä, jostain ahdistavasta ja masentavasta vai vain jostakin neutraalista. Päädyin kertomaan paloja suuresta intohimostani. Nyt jäi kesä väliin ilman Kreikkaa. Ensi kesänä niin ei tule käymään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>