Eeeee tuu mitään…

Minun päähän on tänä päivänä mahtunut vain yksi asia. Ja varmaan ei tarvitse kertoa, että mikä se on. Joo, kyllä se on MacBook. Sormi liipaisimella olen illan pohtinut mitä tälle asialle tehdä. Pankki räjähtää siinä vaiheessa viimestään, kun isäntä ostaa omansa ja näillä näkymin se tapahtuu ennen perjantaita. Minä aion omani tilata verkkokaupasta, niin on otettava huomioon toimitusajatkin. (Oho, siis kirjoitinko, että olen jo päätökseni tehnyt…. Hmm, niin taisin tehdä.) Ja viikonloppu olisi vapaa ja jos oikein hyvä tuuri kävisi, niin voisin jo viikonloppuna rakastaa uutta vauvaani. (Kohta ei varmaan kukaan jaksa lukea tätä minun vaahtoamista tuosta koneesta, oottakaapa vaan kun sen koneen vihdoin saan… :P) Tämä ilta vielä harkitaan tätä asiaa, vaikka tuskin se siitä enää miksikään muuttuu. Gigantin kautta se ajelutti tänään töiden jälkeen. Silitin ja hipistelin pikkuisen tulevaa lastani. Sinne se jäi minua ikävöimään.

Täällä etsitään jo laukkuja ompukoille ja minulla oli eilen kauhea huoli siitä, että voinko käyttää omppuani lennolla New Yorkiin, kun koneen maksimi käyttökorkeus merenpinnasta oli vain 3000 m. Kuljetuskorkeus oli kuitenkin jo 10 500 m. Kuulemma ei ole haittaa, kun lentokone on  paineistettu. Ehkä kuitenkin vielä tarkistaisin asian varmemmalta taholta, ettei vain sitten sattuisi pikkuiselle mitään.

Mä olen nyt vakaasti sitä mieltä, että työ sotkee vapaa-aikaa jälleen. Tai paremminkin ehkä ongelma on nyt se, että olen oikeasti ihan hillittömän väsynyt ja haluaisin viettää yhden oikein semmoisen kunnon lorvimispäivän. Tosin sellaista suunniteltiin jo kyllä sunnuntaille, kun siinä voi lauantaisten halloween bileiden jälkeen olla ihan tarpeellinenkin sellainen päivä. Juuri suunniteltiin, kuinka voisi boksiltä tyhjennellä kaikki elokuvat sunnuntaina, että varmaan saa sohvalla maata tai minun tapauksessa lattialla. (Btw, pittää muistaa kelloo siirtää viikonloppuna, isi kyllä varmaan muistaa muistuttaa asiasta lauantai iltana.)

Tekisi mieleni myös kovasti paljon etsimään uusia kätköjä. Työpaikan pihassa olisi yksi, ja melkein tänään töiden jälkeen meinasin poiketa sinne tonkimaan, mutta en olisi millään ehtinyt hakea kätköä kunnolla ennen kuin isäntä oli pihassa. Voi olla, että perjantaina kun töistä pääsen vaille seittemän, ei ehkä trafiikki niin kova siinä pihassa ole, niin voin kaivaa laukustani uuden suloisen pinkin taskulamppuni ja ryhtyä hommiin.

Oon tässä kovasti pohtinu hankkisko jouluksi töitä vai ei… Melkein tekisi mieli soittaa sinne missä olen muutaman joulun jo tehnyt, että heruisiko paikkaa tällekin joululle. (Melkein jo nimen kirjoitin tähän, mutta sitten tajusin, että hittovie, joku muuhan voi ehtiä ennen minua… ;))

Hyvin tuli minun kärsimättömyys jo esille tänään… Tuhisin tuosta 30 päivän haasteestani. Viikko on mennyt ja minua jo tökkii…. Ehkä sieltä vielä joku mehukkaampi päivä tulisi. 😛 Niin ja tiiättekö jouluun on enää vain kahdeksan viikkoa ja kaksi päivää. Eli ihan kauheen kauaa ei tarvii enää ootella joululahjan paljastumista. 🙂

Nyt pittää vielä pikkusen perehtyä ompukan ohjelmiin…….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>