On se joskus vaikeaa olla aikuinen (tai ainakin käyttäytyä niin)

Saatoin eilen jäädä koukkuun geokätköilyyn sen verran, että piti vielä illalla minun luokse mennessä käydä muutama kätkö etsimässä. Kolme löydettiinkin ihan todella nopeasti ja sitten käytiin vielä katsomassa sitä yhtä uudestaan, jota ei päivällä löydetty. Muutamat mielenkiintoiset katseet ihmisiltä kerättiin, kun  kivijalkoja tongittiin ja seiniä mittailtiin. Autot hidasti kohdalla ja varmaan aattelivat, että onpa vähä-älyistä sakkia liikenteessä. Viimeisen kätkön kohdalla, kun kirjaimellisesti makasin sillan alla mahallani ja kaavin hiekkakasoja, tunsin itseni ihan ääliöksi. Paljon pitää innostua asiasta ja nähdä vielä vaivaakin yhden purkin löytämiseksi. Voin kertoa, että *itutus oli suorastaan maksimaalista, kun kömmin sieltä sillan alta pipo harmaana (oikeasti punainen) ulos ILMAN purkkia. Arveltiin jättää se kätkö rauhaan ja odotella, josko joku sen löytäisi, niin voitaisiin varmistua, että se todella on vielä olemassa.

Tänä iltana arveltiin suunnistaa vielä Väinölänniemeltä muutamat kätköt etsimään. Mietin, että voisin omaankin puhelimeen tuon appsin hankkia, loppujen lopuksi kun se ei niin kallis ole. Silloin en olisi niin riippuvainen isännän menemisistä ja toisekseen, jos oltaisiin eri aikaan liikenteessä, niin saataisin kätköt napsittua talteen. Meillä on kuitenkin molemmilla omat tunnukset kätkö-sivustolle, kun ei ekana tajuttu tehdä yhteisiä.

Tänään käytiin ostamassa myös uudet taskulamput molemmille. Minä olisin halunnut Nalle Puh taskulampun, mutta valitettava tosiasia oli se, että siitä puhin kuvasta olisi saanut maksaa kuusi euroa enemmän kuin minun uudesta vaaleanpunaisesta lampusta. Tultiin siihen tulokseen eilen illalla, että katuvalot ei ihan aina ole riittävät kätköjen etsimiseen. Isäntä valitsi vähän hifimmän lampun, joka olisi varmaan ollut minunkin viisasta tehdä (sillä on nyt ledi lamppu ja se valaisee paremmin kuin minun…). Ongelma oli vaan se, ettei niiden lamppujen värit miellyttäneet minun esteettista silmääni (lue: niitä ei saanut vaaleanpunaisena). Toinen havainto, mikä eilen illalla kätköillessämme tehtiin, oli se, että lyijykynää pitää ruveta kantamaan mukana. Usein nimittäin kätköjen kynät on huonoja tai yhdessä tapauksessa kyvä puuttui kokonaan.

Metsästin tänään vähän lisää sitä pipoani,  josta olen jo muutamassa postauksessa vaahdonnut. Tänään tulin siihen tulokseen, että tästä tuppukylästä sitä pipaa ei tarvitse haaveilla ostavansa. On nimittäin kierretty aika tyhjentävästi tämän kaupungin liikkeet ja niitä ei ole. Pakko tilata netistä tai odottaa ensi kuuhun, kun ehkä pääsen Suomi-neidon alapäähän.

Kävin myös Body Shopissa tänään katselemassa sitä  tyynyyn sumutettavaa suihketta. Ihan KAUHEEN hajuista oli. Toisekseen se oli 100 ml:n pullo ja maksoin melkein 17 euroa. Joo, kiitos ei. Löysin kyllä kaksi muuta ihanaa vartalotuoksua, mutta ne olivat myls lähes 14 euroa kipale ja vain 100 ml:n pulloja, niin varmaan jatkossakin voin ostaa näitä kyseisiä mistejäni Seppälästä, jossa oli ihanan tuoksuisia ja maksoivat vain 4 euroa 250 ml. Tosin nyt minulla on niitä neljä erilaista jos lasketaan Victoria’s Secretitkin, niin ihan heti ei tarvetta uudelle edes ole.

Sain eilen selville, että isännänällä on minulle kaksi joululahja vaihtoehtoa. Toinen on sellainen, etten voi saada sitä jouluaattona. Minä tarjosin siihen heti etelänmatkaa ja tatskan maksamista. Ei oo kuulemma kumpikaan. Tai sitten se ei vaan sanonu, vaikka osuinkin oikeaan. Tuommonen vihjailu on ihan kamalaa! Vieläkin joudun piinassa elämään sen DealExtreme:n tilauksen takia, kun sekään ei ole vielä saapunut Suomeen. Jospa se tässä lähipäivinä tänne napsahtaisi.

Äsken meinasin tosiaan saada ihan kunnon kohtauksen. Naamakirja ilmoitti, että olen saanut yhden uuden sivustokutsun ja minä tietenkin katsomaan, että mitä sivustoja minulle ehdotetaan. Se oli KOKOOMUSNUORTEN joku oma sivu! Siis voitteko kuvitella, joku (tai siis kyllähän minä tiedän kuka se oli) JULKESI minulle ehdottaa PORVAREIHIN liittymistä! Kokkari, hyi yök! Punanen on sitä paitsi paljon nätimpi värikin… 😉 Tähän vielä illan kähmään sain myös jonkun ystäväkutsun joltaki Kulta Pumpkinilta, ihan vissinä en lisänny sitä herraa kaverikseni. Muutenkin olen jo pohtinut naamakirjan siivoamista, kun siellä on riittävä määrä sellaisia nobodyja, joittenka ei tarviis ihan kaikista minun asioista olla perillä. Tähän loppuun aiheeseen oikein hyvin sopiva kappale 😉

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1iZtLi7eoqo[/youtube]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>