Day 06 – Your dreams

Onkohan tässä tarkoituksena kertoa kaikista kivoista pikku-unelmista vai niistä isommista unelmista? Unelmista mitä minulla on nyt vai kauas kantoisista unelmista? Unelmista jotka haluaisin toteutuvan mielellään heti vai niistä joiden ei tarvitsisi toteutua vielä muutamaan vuoteen?

Ehkä aloitetaan niistä tulevaisuuden unelmista. Tietenkin minulla on unelmana onnellinen perhe. Lapsi/lapsia ja aviomies. Niin kai lähestulkoon jokaisella naisella tälläinen unelma on, ainakin valtaosalla. Tämä on kuitenkin haave, jonka ei tarvitsisi ihan vielä toteutua. Haluan elää omaa elämääni ensin (sen verran itsekäs olen), ennen kuin hankin lapsia. Kukaan ei voi väittää, ettei elämä muuttuisi ollenkaan lapsen saamisen jälkeen.  Toisekseen en vielä ole edes sen ikäinen, että minulla olisi kiire tämän asian kanssa. Äitikin oli 29, kun minut sai, niin hyvin on minulla vielä siihen aikaa. 😉

Tämän hetken polttavimmat unelmat ovat hyvinkin materialistisia. Viimeksi tänään on MacBookista haaveiltu. (Tämä unelma ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä… :D) Nyt jo ihan siinä määrin, että käytiin sitä jo Soneralta kyselemässä. Vielä on pakko kuitenkin jonkin aikaa tätä miettiä ja noh, ehklä talouttakin ynnäiltävä. Kieltämättä houkutus alkaa olla liian suuri. Mutta melkein tarviisiin semmoisen viikon ompukka loman sen jälkeen, että saisin rauhassa rakastua uuteen vauvaani. Tosin uskon sen olevan enemmänkin rakkautta ensi silmäyksellä. Niih ja puuttuu se isännän lupaama turkoosi säkkituolikin vielä. (Pitäähän MacBookia vähän ylempää kuin lattialta käyttää… ;))

Toinen tämän hetkinen unelma on koti. Tai siis onhan minulla koti, kaksikin oikeastaan. Nyt vaan puuttuu se yhteinen koti. Tänään viimeksi asian tiimoilta soittelin asuntotoimistoon, laihoin tuloksin jälleen. En ymmärrä kuinka vaikeaa sen asunnon saaminen voi olla… Josko ensi viikolla saisi positiivisempiä uutisia, kun kuukausi on vaihtunut ja ihmiset mielellään olisivat sanoneet sen minun unelmien asunnon irti. 😛 (Yeah right…)

Kolmas mertkittävä ja mainitsemisen arvoinen haave on New Yorkiin matkustaminen. Tästä alkaa tulla myös päähän pinttymä. Tai oikeastaan kunhan vain pääsisi johonkin reissuun. Syö ihan jonkin verran, etten viime kesänä päässyt Tallinnaa pidemmälle. Ei siinä, sekin reissu oli ihana. <3

En minä pinnallinen ihminen mielestäni ole, tai mitä hittoa. Eihän minun omia unelmiani tarvitse kenelläkään selitellä! Hyvänen aika, onhan se jo jotain, että ylipäätään jaoin nämä unelmani täällä. 🙂 Niinpä selittely seis ja ollaan kaikki tyytyväisiä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>