Geokätköilyn täyttämä sunnuntai

Ensimmäisenä olisi varmaan hyvä selittää mitä tämä koko geokätköily on, jos jollakulla se on vielä mennyt ohi. Elikkäs idea on etsiä kepsikoordinaattien avulla kätköjä. Kätkössä on sisällä lokikirja, jonne jätetään puumerkki siitä, että kätkö on löytynyt ja siellä voi myös olla vaihtotavaraa, periaatteella jos otat jotain, niin sinun täytyy jättää sinne jotakin. Geokätköjä on erilaisia ja niitä on ympäri maailmaa. Jos aihe kiinnostaa enemmän kannattaa vilkaista Geokätköilyn virallisia sivuja.

Minä löysin :))

Me kätköiltiin ihan minun kodin lähettyvillä ja ensin meinasin hermostua ihan tosissani, kun minun mielestä kepsi ei ihan aina näyttäny sinne minne olis pitäny ja kirosin jo, että jos ei sitä kätköä ala löytymään, niin koko homma on ihan typerää ja varmaan en enää rymyä missään lepikössä enää sen jälkeen. Kätkö kuitenkin löytyi loppujen lopuksi melkoisen helposti ja minä vielä löysin sen. 🙂 Toinen kätkö oli myös melkoisen lähellä kotiani, niin käytiin sekin samalla katsastamassa. Kolmas kätkö oli kotimatkan varrella, mutta se jäi löytymättä etsinnästä huolimatta ja se oli sen verran julkisella paikalla, että hieman varmaan jo hämmennystäkin aiheutettiin mönkimällä pitkin pihoja. Paras mennä vähän myöhemmin tutkimaan sitä uudestaan. Tiedossa tosin oli, että tämä on vaativa, sillä jotkut olivat käyneet etsimässä kätköä jopa kolme kertaa!

Kätkön sisältö

Innostuin myös leipomaan tänään sellaista ihanaa kinuski-pähkinä-vuohenjuustopiirasta. En oikein tiedä oliko se suolaista vai makeaa. Ehkä se oli suolaisenmakeaa. 😀 Siitä olisi tietenkin voinut ottaa kuvvan, mutta eipä se sillä hetkellä käynyt mielessä. Ohje piiraaseen löytyy Valion sivuilta. Minä tosin vaihdoin voin margariiniin ja pekaanipähkinät cashewpähkinöihin ja tuli ihan taivaallista evästä. Isäntä vähän ihmetteli päärynöitä, kinuskia ja vuohenjuustoa samassa piirakassa. 🙂

Tänään sain käsiini sen kauan himotun body mistin! Se oli suurempi pullo, kuin oletin ja ah niin hyvän tuoksuista! Se todella tuoksuu ihan puhtaalle pyykille, vaikka tuoksuna pitäisi olla myski, orkidea ja passionhedelmä. Ystäväni oli pakannut pussukkaan myös NYC:n huulikiillon. Voi kun itsekkin pääsisi New Yorkiin…. Siitä voi nyt tällä hetkellä vain haaveilla (ihan niin kuin Macbookistakin… (oho, taasko se sinne lipsahti?!?)).

Leikin muuten tänään lisää sillä Isadoran graffiti lakalla, ja nyt jälki oli vielä kivempi kuin ensimmäisellä kerralla. Pitää siitäkin kuva laittaa tähän, kun siitä nyt käy paremmin ilmi, että kuinka se lakka toimiikaan. 🙂

Nyt on pakko mennä katsomaan kaikki rästiohjelmat boksilta, siis niitä on nyt kertyny ihan luvattoman paljon. Television orjahan minä en ole… 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>