Day 05 – Your definition of love

Ettäkö rakkauden määritelmä…. Ei siihen varmaan kovin montaa sanaa tarvittaisi. Minun mielestä rakkaus on sitä, että kun toisella on hyvä olla, on itselläkin hyvä olla. Mielestäni se on oikein osuvasti sanottu, että ei se ole se oikea, jonka kanssa on hyvä olla, vaan se jota ilman ei voi olla. Mielestäni todellinen rakkaus on sitä, että toisen kanssa haluaa jakaa elämänsä, niin hyvät kuin huonotkin asiat. Hyväksyy toisen omana itsenään, on valmis antamaan ja saamaan samassa suhteessa.

Tämä(kin) oli niitä päiviä, jotka olisin mieluusti skipannut, ja siitä syystä en aiokkaan tästä aiheesta tämän enempää runoilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>