Uusi matto ja nananasta

Että ei ihan kokonaan tarvitsisi kirjoitella tuota 30 days haastetta, niin välillä on saatava kirjoittaa siitäkin, mitä kokee tärkeäksi. Ensinnäkin meillä on näköjään menossa kauhea Mac kuume. Minusta alkaa tuntuu, ettei netissä ole enää ainuttakaan sivustoa  mistä ei olisi Macbookin hintaa käyty tarkastelemassa. Kaikki on muuten hyvin, paitsi rahoitus puoli ei ihan ole hanskassa. Minulla olisi jopa ihan oikeasti tarvekkiin uuteen läppäriin ja pitkässä juoksussa Mac olisi kannattavampi sijoitus kuin PC. Hmm, niin onhan se hyvä perustella tällä lailla…. Ehkä se suurin syy on kuitenkin se estetiikka…. Porvaripuhelin vaatii kaveriksi porvariläppärin. (Muistatan kuitenkin, etten ole mikään kokkari!!)

Kävin tänään mummolassa ja toin sieltä tullessani ihanan paimentolaismaton. Se itseasiassa edellisessä postauksessa hieman näkyykin kepsukuvassa. Tykkään lattialla olosta ja tämän päällä on ihanan lämmin makoilla (ei tosin kesällä, silloin sulaa). Oikeastaan kaiken voi tehdä lattialta käsin, konekki minulla yleensä on lattialla. Muksusta asti olen viihtynyt lattian rajassa, en ole koskaan esimerkiksi tykännyt tehdä läksyjä pöydän ääressä (saattoi tosin johtua siitä, että pöytä lainehti muista asioista…). Matto on myös täydellisen värinen ajatellen tulevaa sisustusta, jahka se koti joskus löytyisi… 🙁 Vähän meinaa toivottomalta välillä tuntua. Tai ehkä vaan minulla on liikaa suunnitelmia sen asunnon varalla. Sen voin luvat, että seinät ei ainakaan pysy siinä taloudessa valkoisina. 😉

Hurahdin viikonlopun aikana kuivattuun ananakseen. Olen mä sitä joskus ennenkin syönyt, mutta en tosiaan muistanut, että se on näin ihanaa! Onneksi sain sitä tänään puolen kilon pussillisen, niin sen luulisi hetken aikaa riittävän (tai sitten ei).

Tänään surffaillessani AppStoressa tylsyyksissäni, huomasin, että Angry Birds:istä on tullut uusi Halloween versio! Siis ihana lintupeli, jossa ammutaan possuja erilaisilla linnuilla. Mulla ei ihan ehkä tekniikka aina ole hallussa ja saattaa olla, että jonkun kentän on joutunut isäntää pyytämään pelaamaan. Hermot kun ei minulla koskaan ole olleet kovin pitkäjänteiset… No ongelma tässä pelissä on kuitenkin se, ettei sen pelaamista voi lopettaa ja oho, sitten loppuu akku. Tai siis minulla nyt on aina akku vähissä ompukasta, koska en vaan pysty olemaan räpeltämättä sitä. Hassua eikö?

Minä en onneksi ole ainoa, joka tarttuu näihin haasteisiin. Jotkut ovat vielä viheliäisempiä ja keksivät näitä haasteita itse… Isäntä nimittäin aloitti harrastukseensa liittyen 365 päivää kestävän projektin. Ideana on ottaa kuva vuoden jokaisena päivän. Kalenteriin pääsee käsiksi tästä. Tänään meinasin joutua uhriksi ja päivän kuvaksi, mutta sitten kynttilälyhdyt parvekkeella veivätkin voiton…

Melkein meinasin unohtaa kokonaan kirjoittaa, että sain vihdoinkin sitä Victoria’s Secret:in body mistiä josta haaveilin, se odottaa minua kummieni luona suoraan New Yorkista putkahtaneena. Nyt aion tuoksua puhtaille pyykeille aina mennessäni nukkumaan. <3 Kuulin myös viikonloppun aikana sellaisesta suihkeesta, jota sumutetaan tyynyyn ja se auttaa rentoutumaan ja nukkumaan paremmin. Tiedä noista seikoista, mutta jos se vain tuoksuu hyvälle niin sitä on ehdottomasti kokeiltava. Kuulemma Body Shopista löytyy sellaista ja arvelinkin heti maanantaina käydä tämän asian tarkistamassa.

Minä arvelin vielä tutustua muutamaan nettikauppaan ja kuolata vähän tulevaa vauvaani ja no viettii muksaa iltaa isännän kanssa pitkästä aikaa. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>