Day 04 – What you ate today

Ihan en nyt koko päivän repertuaaria ala tähän kirjoittamaan, kun tuskin ketään kaiken maailman aamupalat ja kahvit kiinnostaa…. Tai no ketä nyt ylipäätään kiinnostaa toisen syömiset. 😀 Mutta tämä nyt sattuu olemaan kuukausihaasteen neljäs päivä, niin onhan se sitten kirjoitettava.

Koska tulin tänään reissusta, ei meillä ollut aikaa laitella ihmeitä murkinoita illalla. Valittiin sitten ruuan hakeminen jostakin. Minä sain valita ja halusin kebabia. Minulle ei kelpaa mikä tahansa kebab, eikä varsinkaan mistä tahansa. Jos haluan kebabia on se haettava Puijonlaaksosta ja Puijon Pizzeriasta. Sieltä halutaan sitten Iskender kebabia, Se on taivaallista. Tänään oli vielä sattunut ilmeisen reilu kokki, sillä annokset oli valtavat. Onneksi oli nälkä. Muualta en suostu kepsua hakemaan, sillä muutaman kerran olen kokeillut muita paikkoja ja Kuopiosta ei yksinkertaisesti vain saa niin hyvää kuin sieltä. Kerran olen Joensuussa saanu hyvää Kebabia, tosin siinä humalatilassa varmaan kaikki kebabit olis maistunu yhtä hyvältä… 😛

Mä olin varmaan ollu ihan erityisen kiltti, kun oli käyty ostamassa illaksi valkoviiniä (J. P. Chenet) ja saatoin vähän tilata kuivattua ananasta samalla. Oli kyllä ilmestyny sipsiä ja dippiäkin, joten tänä iltana herkuteltiin. Sipsit ei kyllä päässy kuvaan, kun ne ei ollu mitenkään estettisesti kauniissa kipossa. 😛Vähän vielä tunnelmaa kynttilöillä, niin ilta oli kruunattu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>